Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Eredivisie" labākais vārtu guvējs Dosts pievienojas "Wolfsburg"

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Eredivisie" labākais vārtu guvējs Dosts pievienojas "Wolfsburg"
Bass Dosts
Foto: fcupdate.nl

Uzbrukuma līniju pastiprinājusi Vācijas Bundeslīgas vienība "Wolfsburg". Par neatklātu summu no Nīderlandes čempionāta kluba "Heerenveen" iegādāts uzbrucējs Bass Dosts, kurš aizvadītajā sezonā "Eredivisie" guva 32 vārtus un kļuva par turnīra labāko bombardieri.

23 gadus vecais Dosts aizvadītajā Nīderlandes čempionātā pārliecinoši kļuva par labāko vārtu guvēju. "Heerenveen" rindās uzbrucējs 34 aizvadītajos mačos guva 32 vārtus, palīdzot komandai tikt pie piektās vietas čempionātā un ceļazīmes uz UEFA Eiropas līgu. Īpaši iespaidīgu sniegumu Dosts parādīja decembrī pret Roterdamas "Excelsior", kad savas komandas 5:0 uzvarā iesita visus piecus vārtus.

Kļuvis zināms, ka Dosts pārcēlies uz Vācijas Bundeslīgu – par neatklātu summu viņu nopirkusi "Wolfsburg" vienība, ar kuru futbolists parakstījis piecu gadu līgumu. Jau labu laiku klīda baumas par šo darījumu, tāpat par Dosta, kurš pārstāvējis Nīderlandes U-21 izlasi, bet uz pieaugušo valstsvienību vēl nav izsaukts, pakalpojumiem interesējās tādi klubi kā Menhengladbahas "Borussia", "West Ham", "Aston Villa" un "Everton".

Volfsburgas galvenais treneris Fēlikss Magats līdz ar Dosta iegādi sagādājis komandai meklēto papildinājumu uzbrukumā. Holandietim par vietu pamatsastāvā būs jākonkurē ar Mario Mandžukiču, Patriku Helmesu, vēl vienu jaunieguvumu Ivicu Oliču un vēl vairākiem zināmiem uzbrucējiem. Vēl 2009. gada Bundeslīgas čempiones sakarā baumo par iespējamo Djēgu atgriešanos komandā – brazīliešu pussargs pēc nesaskaņām ar Magatu tika izīrēts Madrides "Atletico".

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +1 [+] [-]

, 2012-06-02 16:13, pirms 12 gadiem
Izskatās, ka Volfsburga ļoti nopietnu komandu būvē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-02 23:34, pirms 12 gadiem
Nu tad daudz vārtus Bundē, kaut gan Mandžukičs nopietns konkurents.

     [+] [-]

, 2012-06-03 23:02, pirms 12 gadiem
Vācijas klubi novāc citu čempionātu bombardierus kā parasti. Eredevisie, Ekstraklase... Žēl, ka šo futbolsitu nepasauca uz Euro 2012. Manuprāt, viņš tur būtu varējis uzspīdēt. Laikam van Marvijkam vēl nav ticības šim spēlētājam. Nu nekas, gan jau ar laiku. Izdošanos Bundesligā!