Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Albelda un Kanisaress paliek ''Valencia''

Albelda un Kanisaress paliek ''Valencia''
Santjago Kanisaress
Foto: AP

Spānijas futbola kluba ''Valencia'' veterāni, vārtsargs Santjago Kanisaress un aizsargs Dāvids Albelda, par spīti daudzajām runām, ka viņi klubu pametīs, vismaz pagaidām paliks komandas sastāvā līdz šīs sezonas beigām.

Nesen tika minēts, ka abi spēlētāji varētu pamest komandu, jo ''Valencia'' komandas jaunā galvenā trenera Ronalda Kūmana plānos šie spēlētāji neietilpst.

Spānijas izlases aizsargs Albelda ilgi ķildojās ar kluba vadību, lai viņš varētu pamest klubu un doties uz Angliju, kur lielu interesi par 30 gadus veco aizsargu izrādīja vairāki Premjerlīgas klubi.
Taču tagad tiek lēsts, ka spēlētājs ir atrisinājis savas nesaskaņas gan ar kluba vadību, gan ar komandas galveno treneri Kūmanu. Pagaidām Albelda paliek ''Valencia'' līdz sezonas beigām, bet, kas notiks tālāk - rādīs laiks.

Arī Albeldas komandas biedram Kanisaresam bija līdzīgas problēmas ar kluba vadību, taču arī viņš paliks komandā līdz sezonas beigām.

Vēl viens spēlētājs, par kura nākotni īsti nav skaidrības ir Migels Angulo. Spānijā tiek runāts, ka Angulo paliks, taču, cik zināms, spēlētāja aģents patreiz atrodas Anglijā, lai pirms transfēru perioda beigām vēl paspētu atrast viņam jaunu komandu. Visnopietnāko interesi par 30 gadus veco spēlētāju izrāda Premjerlīgas klubs ''Manchester City''.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-01-31 15:07, pirms 16 gadiem
Turr vini savas karjeras ari visticamaak beigss..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-31 19:11, pirms 16 gadiem
vienu dienu domaju kas ar veco breksi kanisaresu ir noticis...tad labi ka vinjs tur palicis..

     [+] [-]

, 2008-01-31 20:03, pirms 16 gadiem
Valensijai iet vairak nekaa kriminali!! Tabulas vidusdalja nav vinju vieta!Noslidejushi pagalam zemu!