Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Koentrau četru spēļu diskvalifikācija, Vilanovam divu maču sods

Agris Suveizda

Koentrau četru spēļu diskvalifikācija, Vilanovam divu maču sods
Fabiu Koentrau
Foto: AP/Scanpix

Spānijas Futbola federācija piespriedusi diskvalifikācijas Madrides "Real" aizsargam Fabiu Koentrau un "Barcelona" galvenajam trenerim Tito Vilanovam. Portugālis ticis pie četru spēļu soda, par ko viņam nāksies izlaist arī šāvakara El Clásico, savukārt Vilanovam piespriests divreiz mazāks sods, turklāt tas attiecas tikai uz "La Liga" spēlēm.

Madrides "Real" aizvadītajā nedēļas nogalē Spānijas čempionāta otrās kārtas spēlē ļoti negaidīti zaudēja citam Madrides klubam "Getafe" (1:2). "Real" pirmajās divās spēlēs iekrājis tikai punktu un turnīra tabulā ierindojas vien 15.pozīcijā, bet nākamajās spēlēs madridiešiem nāksies iztikt arī bez kreisās malas aizsarga Fabiu Koentrau. Portugāles izlases spēlētājs, kurš pret "Valencia" un "Barcelona" devās pamatsastāvā, toties pret "Getafe" tika atstāts rezervē, kādā epizodē no rezervistu soliņa nolamājis galveno tiesnesi, par ko tiekot pie sarkanās kartītes.

Par šo rupjību Koentrau piespriesta četru spēļu diskvalifikācija, un Fabiu nevarēs piedalīties šovakar paredzētajā superkausa atbildes spēlē pret "Barcelona", kā arī trīs "La Liga" spēlēs - pret "Granada", "Sevilla" un "Rayo Vallecano". Tikmēr pie divu maču soda ticis Vilanova, kurš svētdien Pamplonā apelēja pie ceturtā tiesneša, uzskatīdams, ka nav fiksēts noteikumu pārkāpums. Vilanova tika izraidīts uz tribīnēm, un zīmīgi, ka praktiski uzreiz pēc tam Lionels Mesi guva divus vārtus un nodrošināja uzvaru pret "Osasuna" (2:1). Jāatzīmē, ka Vilanovas pārkāpums neesot klasificēts kā ļoti nopietns, tāpēc sods tika piemērots tikai uz Spānijas čempionāta spēlēm - pret "Valencia" un "Getafe".

Izmantotie resursi:
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...

Slēpts komentārs: R101
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-29 22:18, pirms 12 gadiem
R101 rakstīja: Prieks par Koentrau!!
Cerams ka Barsa šodien uzvarēs!
aizmirsti par barsas uzvaru , shodien reals panjems