Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Nevils kļuvis par ''Valencia'' galvenā trenera asistentu

Krišs Upenieks

Nevils kļuvis par ''Valencia'' galvenā trenera asistentu
Fils Nevils
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas ''La Liga'' kluba ''Valencia'' oficiālā mājaslapa ziņo, ka klubs ir panācis vienošanos ar bijušo Mančestras ''United'' un Anglijas izlases aizsargu Filu Nevilu. Kādreizējais futbolists būs galvenā trenera Nunu Ešpiritu Santu asistents.

''Fils Nevils savā futbolista karjerā ir ieguvis milzīgu pieredzi, bet, neskatoties uz visu, viņa zināšanas un vērtības perfekti iederēsies gan mūsu klubā, gan komandā. Fils vienmēr ir bijis komandas spēlētājs, un tieši tāda ir mūsu filozofija. Esmu pārliecināts, ka viņš spēs palīdzēt,'' tā par savu jauno kolēģi izteicies pašreizējais ''Valencia'' galvenais treneris Nunu Ešpiritu Santu.

Nevils ir Mančestras ''United'' sistēmas audzēknis, kur pēc sešiem pavadītiem gadiem jaunatnes komandā, 1995. gadā FIls pirmo reizi iekļuva ''United'' meistarkomandā. 11 sezonu laikā Mančestrā aizsargs izcīnīja sešus Premjerlīgas titulus, trīs reizes ieguva Anglijas kausu, bet vienu reizi triumfēja arī UEFA Čempionu līgā.

2005. gadā Nevils pārcēlās uz citu Premjerlīgas komandu ''Everton''. Tur aizvadītas karjeras noslēdzošās astoņas sezonas. Kopumā Premjerlīgā Nevils aizvadījis vairāk nekā 500 spēļu, bet 59 mači nospēlēti arī Anglijas valstsvienības sastāvā.

Trenera karjeru Nevils uzsāka 2012. gadā, kad palīdzēja Anglijas U-21 izlasei, bet vēlāk strādāts par asistentu arī Mančestras ''United''.

Izmantotie resursi:
Phil Neville joins Valencia CF coaching staff...
Live scores, results, fixtures, tables,...

  -1 [+] [-]

, 2015-06-29 08:33, pirms 9 gadiem
Vai bildē gadījumā nav Gerijs Nevils?

     [+] [-]

, 2015-06-29 08:37, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Vai bildē gadījumā nav Gerijs Nevils?
Tas ir Fils.....Vini pat nav lidzigi

     [+] [-]

, 2015-06-29 08:44, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tas ir Fils.....Vini pat nav lidzigi
Cik atceros filam bija blondi mati, tāpēc tā domaju

     [+] [-]

, 2015-06-29 16:22, pirms 9 gadiem
Interesanti jaa, kas tas pie spaaniem aiziet...