Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ter Štēgens: "Cilvēki smejas, kad saku, ka nezinu neko par futbolu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ter Štēgens: "Cilvēki smejas, kad saku, ka nezinu neko par futbolu"
Marks Andrē Ter Štēgens. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas čempiones "Barcelona" un Vācijas izlases vārtsargs Marks Andrē ter Štēgens tiek uzskatīts par vienu no labākajiem sava aroda pratējiem pasaulē. Pats ter Štēgens gan izteicies, ka neko daudz par futbolu nezina, jo viņa interese aprobežojas ar paša komandu.

"Cilvēki smejas, kad saku, ka nezinu neko par futbolu. Taču tā ir taisnība. Īpaši neskatos spēles, tie drīzāk ir reti izņēmumi – kāds duelis, kas raisa lielu interesi, vai mači, kuros piedalās man personīgi tuvi cilvēki. Reizēm cilvēki man jautā, kā sauc šo vai to futbolistu, bet man pašam nav ne jausmas," atzina 27 gadus vecais Marks Andrē ter Štēgens.

"Tiešām mēdzu palaist garām vārdus. Spānijas čempionātā bieži nezinu, kā sauc pretinieku futbolistus. Taču, kad skatos video, lieliski apzinos, kurš futbolists tas ir. Es vairāk atceros futbolistu kustības laukumā, viņu sitienus vai aizmukšanu no sedzēja, nevis vārdu. Tas ir dīvaini, bet tā notiek, kad analizēju pretinieku komandas," teica Barselonas pamatvārtsargs.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/03/29/foo...

  +5 [+] [-]

, 2020-03-29 20:44, pirms 4 gadiem
Šo rakstu vajag likt tajā hipotēkā "Ne Vārda par COVID!"

  -4 [+] [-]

, 2020-03-29 22:10, pirms 4 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Šo rakstu vajag likt tajā hipotēkā "Ne Vārda par COVID!"
Staiga garam seit, ar savu Covid atpalikusais!

  +2 [+] [-]

, 2020-03-30 00:17, pirms 4 gadiem
Galvenais lai pagarina liigumu ar esosho klubu