Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Piress vēl uz gadu ''Villareal'' rindās

Piress vēl uz gadu ''Villareal'' rindās
Robērs Piress
Foto: AFP

Bijušais Francijas izlases spēlētājs Robērs Piress, kurš patreiz pārstāv Spānijas futbola klubu ''Villareal'', pagarinājis esošo līgumu vēl uz vienu gadu, kas paredz, ka francūzis paliek spāņu kluba rindās līdz 2009. gadam.

Franču pussargs pievienojās ''Villareal'' 2006. gada maijā, kad pārnāca no Anglijas Premjerlīgas kluba ''Arsenal'', kurā 34 gadus vecais futbolists spēlēja laika posmā no 2000. līdz 2006. gadam, kluba rindās aizvadot 189 spēles un gūstot 62 vārtus.

Jau pirmajā sezonā Piress ilgu laiku nespēlēja, jo bija guvis nopietnu ceļgala savainojumu. Taču patreiz viņš ir stabils pamatsastāva spēlētājs un šajā sezonā komandas rindās ir piedalījies 26 spēlēs, gūstot piecus vārtus.

Iepriekšējais līgums Piresam bija līdz šīs sezonas beigām, taču kluba vadība un komandas galvenais treneris Manuels Pelegrīni nolēmuši atlīdzināt francūzim par labi paveikto darbu un pagarināt līgumu vēl uz vienu gadu.

Spānijas čempionātā ''Villareal'' patreiz ieņem trešo vietu turnīra tabulā, atpaliekot no līderiem ''Real Madrid'' sešus punktus, bet no otrajā vietā esošās ''Barcelona'' komandas tikai divus punktus.

Arī pats spēlētājs atklāja, ka ļoti vēlas palikt ''Villareal'' vēl uz kādu laiku un, iespējams, viņš runās ar kluba vadību par iespēju pagarināt līgumu nevis uz vienu gadu, bet gan uz diviem.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +4 [+] [-]

, 2008-03-29 00:37, pirms 16 gadiem
Nesen chalis atklaaja, ka shamajam esot piedaavaajums no Spurs! Uz ko atbildeejis apmeeram taa: "Is this a joke?" kjipa, kaa bijusais Arsenal spiileris nekad neies uz kluba ienaidnieku nometni... respect par to!
bet visaa visumaa var just ka vinjs, Viera un Henry no veel speeleejosajiem, izraada vislielaako support savam ex klubam!
noveelu veiksmi karjeras turpinaajumaa...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-29 12:06, pirms 16 gadiem
Jā... Šosezon baigi labi kapā... Aizvieto Rikelmi, bet man viņš vēljoprojām pietrūkst... Pelegrīnī bija tas, kurš sad*rsās ar Rikelmi un Rikelme aizgāja, bet treneris labs un ved Villareal uz virsotnēm... Viss ir reāli un novēlu pacelt Spānijas čempi, ja tikai Nihats,Pires un Rossi būs stabili... Šodien smaga spēle mājās pret Atletico Madrid... Divas labākās komandas spānijā... Es par VILLAREAL!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja