Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Enrike: ''Nebijām pelnījuši iegūt pat punktu''

Krišs Upenieks

Enrike: ''Nebijām pelnījuši iegūt pat punktu''
Luiss Enrike
Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' galvenais treneris Luiss Enrike pēc vakar izcīnītā neizšķirta 1:1 viesos Spānijas čempionāta spēlē pret ''Real Sociedad'' neslēpa, ka pretinieki viņa komandu pilnībā apspēlējusi un iegūtais viens punkts esot bijis brīnums.

''1:1 šādā spēlē ir praktiski brīnums. Uzvarēt pie šāda snieguma nebūtu taisnīgi un man ir jāapsveic ''Real''. Nespējām atdot pat piecas precīzas piespēles. Mūsu spēle bez bumbas bija vienkārši briesmīga,'' tā pēc mača ''Barcelona'' galvenais treneris Luiss Enrike.

''Viņi presingoja mūs uzreiz ar sešiem spēlētājiem, un mēs nespējām atrast ne īso, ne tālo piespēļu iespējas. Mēs nespējām uzvarēt pat piecus procentus dueļu. Ja nespēj tādās epizodēs uzvarēt un iegūt pārsvaru, tad ir grūti uz kaut ko cerēt,'' turpināja Enrike.

''Otrajā puslaikā nedaudz uzlabojām savu sniegumu, bet ne tuvu pietiekami. Spējām izlīdzināt spēli, pateicoties Mesi un Neimāra saspēlei. Nebijām pelnījuši mājās vest pat punktu,'' skarbs un atklāts pēc mača bija ''Barcelona'' galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
Luis Enrique in blast at Barcelona as raging...

  -2 [+] [-]

, 2016-11-28 16:27, pirms 7 gadiem
Blondie grēki 3. dec. veel dabuus iekšā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-29 09:06, pirms 7 gadiem
sanco31 rakstīja: Blondie grēki 3. dec. veel dabuus iekšā
dazi pat nav pamaniijushi ka Neimaars jau kaadus paaris meeneshus vairs nav blonds,tik Messi palicis,Rakiticam taa matukraasa nesaprotama peedeejaa laikaa

     [+] [-]

, 2016-11-29 09:07, pirms 7 gadiem
Ar4ers rakstīja: NilsK domā savādāk
paskaties manus komentaarus pie raksta par speeli un tad pljaapaa