Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Real'' līdz sezonas beigām izīrē norvēģi Ēdegoru uz ''Arsenal''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Real'' līdz sezonas beigām izīrē norvēģi Ēdegoru uz ''Arsenal''
Martins Ēdegors. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas ''La Liga'' grands Madrides ''Real'' izlēmis līdz sezonas beigām uz Anglijas Premjerlīgas Londonas ''Arsenal'' izīrēt 22 gadus veco norvēģu pussargu Martinu Ēdegoru, kurš šosezon kluba rindās aizvadījis vien deviņas spēles un pieprasīja savu izīrēšanu citai vienībai.

22 gadus vecais norvēģis Martins Ēdegors līdz šim nav izdevies nostiprināties karaliskajā Madrides ''Real'', klubam pussargu izīrējot uz citām vienībām. Pēdējo sezonu Ēdegors pavadīja citā Spānijas līgas komandā ''Real Sociedad''. Sākotnēji bija plānots, ka arī šosezon norvēģis tur spēlēs, taču plāni mainījās, kad ''Real'' izlēma iesaistīt Ēdegoru pirmās komandas sastāvā.

Pussargam gan neizdevās saņemt lielu spēles laiku, laukumā dodoties vien deviņos mačos. Ēdegors pieprasīja ''Real'' janvāra transfēru periodā viņu izīrēt kādai citai vienībai. Lai arī ''Real Sociedad'' izrādīja pastiprinātu interesi, ''Real'' lēma futbolistu neizīrēt Spānijas čempionāta vienībai.

Par Ēdegoru interesējās vairākas Anglijas Premjerlīgas komandas un tiek ziņots, ka ir panākta vienošanās ar Londonas ''Arsenal'', kuru norvēģis pārstāvēs līdz sezonas izskaņai. Interesi izrādīja arī ''Leicester'', taču tā pazuda pēc sākotnējām pārrunām. Iepriekšējā nedēļas nogalē ''Arsenal'' galvenais treneris Mikels Arteta personiski aprunājās ar futbolistu, pēc kā abas vienības vienojās par transfēru.

''Real Sociedad'' rindās Ēdegors pagājušajā sezonā 36 mačos izcēlās ar septiņiem vārtiem un deviņām piespēlēm. Londonas ''Arsenal'' pēc neveiksmīga Premjerlīgas sākuma spējusi atgūties un izcīnīt vairākas uzvaras pēc kārtas, šobrīd ar 30 punktiem 20 spēlēs atrodoties astotajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-01-27 14:36, pirms 3 gadiem
Šis it kā bija tas norvēğu brīnumbērns. Tas, kurš būšot Real nākamā seja.
Protams, tas jau dažus gadus atpakaļ.
Bet ja čalis būs labs, ja ne superkluba, tad kāda viduvēja kluba top špīlers, tad abi ar Hālandu var pacelt Norvēğijas izlasi nebijušos augstumos.

     [+] [-]

, 2021-01-27 15:04, pirms 3 gadiem
rihardilio rakstīja: Šis it kā bija tas norvēğu brīnumbērns. Tas, kurš būšot Real nākamā seja.
Protams, tas jau dažus gadus atpakaļ.
Bet ja čalis būs labs, ja ne superkluba, tad kāda viduvēja kluba top špīlers, tad abi ar Hālandu var pacelt Norvēğijas izlasi nebijušos augstumos.
Viņš jau arī ir labs, protams, varbūt ne "brīnumbērns". Īrē Sosiedadā sevi labi parādīja, tikai Madridē negrib cīnīties par vietu sastāvā pagaidām. Sebaljoss jau arī jaunais spāņu talants šobrīd atrodas Arsenal īrē no Madrides, bet viņam gan īpaši ceļu atpakaļ uz Real vairs neredzu.

     [+] [-]

, 2021-01-27 15:39, pirms 3 gadiem
blah rakstīja: Viņš jau arī ir labs, protams, varbūt ne "brīnumbērns". Īrē Sosiedadā sevi labi parādīja, tikai Madridē negrib cīnīties par vietu sastāvā pagaidām. Sebaljoss jau arī jaunais spāņu talants šobrīd atrodas Arsenal īrē no Madrides, bet viņam gan īpaši ceļu atpakaļ uz Real vairs neredzu.
Ja viņš visu sezonu principā nebūtu bijis traumēts un spēlējis vēl traumēts būtu bijis ļoti labi.Itsevišķi sezonās sākumā kur no viņa nedaudz par daudz prasīja minūšu ziņā,jo nu viņš nevarēja fiziski izturēt sākumu bez normāla pre-season..Visa komanda mēnešiem taču ar muskuļu traumām čakarējās.
Nepaveicās viņam,ka Modričš sāka tik labi spēlēt.
Nākošgad būs atpakaļ zem Zidāna vai cita,bet būs atpakaļ.