Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" futbolistam Isko tiks veikta akūta apendicīta operācija

Rolands Eliņš

Madrides "Real" futbolistam Isko tiks veikta akūta apendicīta operācija
Isko. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas karaliskā futbola kluba Madrides „Real” spēlētājam Isko nepieciešama apendicīta operācija, kas tiks veikta jau tuvākajā laikā, paziņojis klubs. Viņa atgriešanās plānotais termiņš tiks noteikts vēlāk, taču paredzams, ka tās varētu būt vismaz dažas nedēļas.

Jaunā galvenā trenera Žuljena Lopetegi vadībā 26 gadus vecais Isko bija veiksmīgi iesācis sezonu. Iepriekšējās četrās spēlēs viņa rēķinā trīs vārtu guvumi trīs dažādos turnīros – ar „Real” Spānijas čempionātā un Čempionu līgā, bet ar Spānijas izlasi Isko izcēlās sagrāvē pār Horvātiju. Sekmīgo sezonas sākumu apturējusi nepatīkama diagnoze.

Isko šodien konstatēts akūts apendicīts, un klubs paziņojis, ka tuvāko stundu laikā viņam tiks veikta operācija. „Real” nepaziņoja aptuveno laiku, kāds Isko būs jāpavada bez futbola, taču šādos gadījumos jārēķinās ar vismaz pāris nedēļām. Spānijas mediji piesauc četru nedēļu atgūšanās periodu.

Jau šobrīd nešaubīgi skaidrs, ka Isko nevarēs spēlēt ne rītdienas „La Liga” mačā pret „Sevilla”. ne nedēļas nogales Madrides derbijā pret „Atletico”. Nākamo 30 dienu laikā „Real” paredzētas divas Čempionu līgas spēles (pret Maskavas CSKA un čehu „Viktoria”), bet uz jautājuma zīmes ir arī Isko dalība „El Clasico”, kas paredzēts 28. oktobrī.

„Isko sajūta sāpes šorīt no rīta, un viņam būs vajadzīga operācija,” preses konferencē pirms mača pret „Sevilla” izteicās Lopetegi. „Cerams, ka viss noritēs bez sarežģījumiem. Mēs novēlam viņam ātru atgūšanos un domāsim par risinājumiem laukumā un tiem, kas varētu Isko aizstāt, pilnībā uzticamies viņu spējām.”

Kopš sezonas pirmās oficiālās spēles (zaudējums UEFA Superkausā pret „Atletico”) šovasar bez Krištianu Ronaldu palikusī „Real” ir uzvarējusi piecās no sešām spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.eurosport.co.uk/footbal...

     [+] [-]

, 2018-09-25 22:58, pirms 6 gadiem
Nepatīkamas ziņas, bet nu neko darīt ! Lai ātri sanāk atgriezties laukumā !