Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi Lautaro Martinesa vietā "Barcelona" komandā vēlētos redzēt Neimaru

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Mesi Lautaro Martinesa vietā "Barcelona" komandā vēlētos redzēt Neimaru
Neimars. Foto: Reuters/Scanpix

Pašreizējai Spānijas "La Liga" čempionāta trofejas īpašniecei un līderei "Barcelona" tuvu stāvoši avoti ziņojuši, ka vienības zvaigzne Lionels Mesi Katalonijas superklubā atkal vēlētos redzēt Neimaru nevis 22 gadus veco Mesi tautieti argentīnieti Lautaro Martinesu, vēsta Spānijas medijs "Cadena Ser".

Mesi izvēles gadījumā starp 2017. gada vasarā "Barcelona" pametušo Neimaru un Milānas "Inter" spīdekli Lautaro Martinesu izvēlētos par labu Neimaram, kurš gan nākamajā transfēru logā Francijas spēcīgāko komandu Parīzes "Saint-Germain" pamest neplāno. "Barcelona" jau sen interesējusies par talantīgā Martinesa piesaisti, taču nav zināms vai klubs krīzes apstākļos spētu talantīgo uzbrucēju atļauties.

Martinesu, kura izpirkuma summa ir nedaudz mazāka par 111 miljoniem eiro, savās rindās kāro arī citi Eiropas varenākie klubi. Favorīte uz Martinesa iegādi ir Anglijas čempione Mančestras "City", kā arī interesi par šosezon "Inter" sastāvā 31 spēlē 16 vārtus guvušo Martinesu izrāda arī Madrides "Real" un Londonas "Chelsea".

Martiness "Inter" vienībai no Argentīnas "Racing Club" pievienojās 2018. gada jūlijā, aizvadītajā laikā slavenās Itālijas komandas labā 66 spēlēs gūstot 25 vārtus. Atsaucoties no Martinesa noslēgtā līguma, futbolistam "Inter" jāpavada vēl nākamās trīs sezonas. Zināms, ka "Inter" iepriekš vēlējās pagarināt līgumu ar Martinesu, tajā futbolistam iekļaujot labvēlīgākus priekšnosacījumus palikšanai Itālijā, taču šo plānu izjauca koronavīrusa pandēmija.

Savukārt Itālijas medijs "Corriere Della Sera" vēsta, ka "Barcelona" Itālijas A sērijas turnīra tabulas lejasgala komandai "Brescia" gatava piedāvāt 60 miljonus eiro, kā arī divus jaunatnes akadēmijas spēlētājus par 19 gadus veco pussargu Sandro Tonali. Katram no jaunatnes akadēmijas futbolistiem vērtība ir ap pieciem līdz septiņiem miljoniem eiro. "Brescia" šajā darījumā saņemšot kreisās malas aizsargu un centra pussargu.

Uz šosezon A sērijas 23 spēlēs vienus vārtus guvušo Tonali "metot acis" arī turīgā "Milan".

Izmantotie resursi:
https://cadenaser.com/ser/2020/04/2...
https://www.corriere.it/sport/20_ap...

     [+] [-]

, 2020-04-24 08:41, pirms 4 gadiem
tātad gejisku raudātāju, nevis normālus labus špīlerus

     [+] [-]

, 2020-04-24 08:59, pirms 4 gadiem
Četrreiz gadā tiek veidots raksts par to, ka Mesi grib atpakaļ Neimāru- jau sapratām, bļ8!