Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Chelsea'' noraidījusi ''Real'' piedāvājumu par Ivanoviča iegādi

''Chelsea'' noraidījusi ''Real'' piedāvājumu par Ivanoviča iegādi
Branislavs Ivanovičs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas ''Chelsea'' noraidījis Spānijas kluba Madrides ''Real'' piedāvājumu iegādāties Serbijas izlases aizsargu Branislavu Ivanoviču.

Kā zināms, pirms kāda laika madridieši zaudēja vienu no galvenajiem komandas aizsardzības balstiem – Portugāles izlases spēlētāju Pepi. Tiek minēts, ka Pepe nevarēs palīdzēt karaliskajam klubam aptuveni sešus mēnešus, kas nozīmē to, ka portugālim, iespējams, šī sezona jau beigusies, kā arī pagaidām vēl nav zināms, vai 26 gadus vecais spēlētājs varētu atgriezties laukumā uz nākamā gada Pasaules kausa izcīņu, kurā piedalīsies arī Portugāles izlase.

Ņemot vērā Pepes traumu, ''Real'' vadība meklē viņam aizvietotāju, un tādu esot saskatījusi Serbijas izlases un Londonas kluba ''Chelsea'' aizsarga Branislava Ivanoviča (25) tēlā. Taču Premjerlīgas klubs ar komandas galveno treneri Karlo Ančeloti priekšgalā, kurš ir liels Ivanoviča spēles stila piekritējs, esot atteicis Spānijas klubam.

Ivanovičs, kurš aristokrātiem pievienojās 2007. gadā, par 9,7 miljoniem sterliņu mārciņām pārnākot no Krievijas Premjerlīgas kluba ''Lokomotiv Moscow'', šajā sezonā spēlē samērā bieži, jo Žozē Bosingva ir guvis savainojumu (nespēlēs vēl aptuveni divus mēnešus), bet brazīlietis Beleti ne vienmēr rāda to sniegumu, kādu no viņa gaida. Tiek lēsts, ka sekojot atteikumam par viņa iegādi, ''Chelsea'' plāno serbu futbolistam piedāvāt jaunu ilgtermiņa līgumu. Pašreizējais līgums ar klubu Ivanovičam ir spēkā vēl uz 1,5 sezonu.

Par šo tēmu komentāru sniedza arī pašreizējais Serbijas izlases galvenais treneris Radomirs Antičs, kurš pirms kļūšanas par Serbijas treneri visu iepriekšējo karjeru stradāja Spānijā: ''Ivanovičs ir labāks nekā Pepe. Fiziski viņš nav mazāk spēcīgāks, bet psiholoģiski Branislavs ir daudz vairāk stabilāks un izturīgāks. Tādus kritienus, kādus pieļāvis Pepe, Ivanovičs nekad nepieļaus. Domāju, ka ''Real'' rindās viņš labi iederētos un spēlētu veiksmīgi.''

Izmantotie resursi:
imscouting.com
dailymail.co.uk

 +18 [+] [-]

, 2009-12-23 19:57, pirms 14 gadiem
Pareizs lēmums.
Ivanovičš pēdējā laikā spēlē labi. Nav nekādas vajadzības viņu pārdot.
Slēpts komentārs: riceits

     [+] [-]

, 2009-12-23 20:14, pirms 14 gadiem
riceits rakstīja: Nesaprotu,kpc sawu viedokli izteica serbijas treneris...tieshi kpc salidzinaja pepe un ivanovicu.???...saprastu ja vins parietu uz RM...tad varetu izteikt viedokli ''CIK LABAKS IR IVANOVICS"...serbijas trenera comment NEVIETAA :d
tāpēc, ka RM bija domājuši, ka ivanovičs aizvietos pepi. tāpēc arī salīdzināja
Slēpts komentārs: fatwomen

  +8 [+] [-]

, 2009-12-23 20:30, pirms 14 gadiem
fatwomen rakstīja: "Pašreizējais līgums ar klubu Ivanovičam ir spēkā vēl uz 1,5 sezonu."
Interesants ilgums 1,5 gadi
Līdz šīs sezonas beigām un visu nākamo sezonu vēl
Slēpts komentārs: Matīss Priedīts

  +2 [+] [-]

, 2009-12-23 22:39, pirms 14 gadiem
Matīss Priedīts rakstīja: Pagājušā gada čl redzējām viņa psiholoģisko noturību.
divi vārti pret pool?!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-23 22:42, pirms 14 gadiem
Ivanovič ir tiešām underrated player. Arī vērtēju viņu augstāk par Pepi, protmas , Real fani oponēs, bet Ivans Bargais ir zvērs. Interesanti, ka aizvakar EPL vārtu komisija tomēr piešķīra viņam vārtus , pirms 2 mēnešiem notikušajā spēlē pret Bolton!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-23 22:51, pirms 14 gadiem
ivanovičš šogad rāda ļoti labu sniegumu! manuprāt biežāk redzamais un aktīvākais aizsargs Čelsai. ja nu vienīgi Ešlijs. Tā būtu liela kļūda, ja LC viņu pārdotu.

     [+] [-]

, 2009-12-23 23:34, pirms 14 gadiem
chelseachamps rakstīja: Ivanovič ir tiešām underrated player. Arī vērtēju viņu augstāk par Pepi, protmas , Real fani oponēs, bet Ivans Bargais ir zvērs. Interesanti, ka aizvakar EPL vārtu komisija tomēr piešķīra viņam vārtus , pirms 2 mēnešiem notikušajā spēlē pret Bolton!
to golu ieskaitija kaa og ??
Ivanovic ir tiaki 25 gadi.... Carvalho vairs nav jauns, taa kaa varam uzskatit Ivanovichu par Chelsea nakotni..

  +1 [+] [-]

, 2009-12-24 00:08, pirms 14 gadiem
"Real" var sūkāt ledu

  -1 [+] [-]

, 2009-12-24 05:33, pirms 14 gadiem
Par Pepi ļoti daudzi ir labāki, taču ir diezgan smieklīgi, ka Real izdeva astronomiskas summas par pussargiem un uzbrucējiem, taču jo projām knapinās ar aizsargiem. Ivanovičs? Ne jau viņš aizpildīs to caurumu, ko sauc par Real aizsardzību.

  -1 [+] [-]

, 2009-12-24 11:21, pirms 14 gadiem
manutdsucks rakstīja: to golu ieskaitija kaa og ??
Ivanovic ir tiaki 25 gadi.... Carvalho vairs nav jauns, taa kaa varam uzskatit Ivanovichu par Chelsea nakotni..
sākumā ieskaitīja, kā OG Bolton aizsargam Knightam, bet tagad apstiprinaja, ka gols pienakas Ivanovicam, pirmais gols EPL

  -2 [+] [-]

, 2009-12-24 12:10, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Real" var sūkāt ledu
Cirvis