Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Levandovskis iesit "Bayern" debijā, "Valencia" lauž līgumu ar komandas kapteini

Rolands Eliņš

Levandovskis iesit "Bayern" debijā, "Valencia" lauž līgumu ar komandas kapteini
Roberts Levandovskis
Foto:AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba „Valencia” kapteinis Rikardu Košta kļuvis par brīvo aģentu, jo līgums ar viņu ticis lauzts gadu pirms tā beigām. Savukārt poļu uzbrucējs Roberts Levandovskis, kurš kļuva par vienu no skaļākajām pārejām Vācijas Bundeslīgā šajā starpsezonā, debijas spēlē „Bayern” sastāvā guvis vārtus.

„Valencia” šobrīd piedzīvo pamatīgas pārmaiņas, jo par kluba īpašnieku pavasarī kļuva singapūriešu miljardieris Pīters Lims. Par kluba galveno treneri nesen iecelts bijušais Portugāles izlases spēlētājs Nuno, kurš ieņēma negaidīti atlaistā Huana Antonio Pici vietu, bet nu paldies pateikts arī komandas kapteinim Rikardu Koštam, ar kuru pēc abpusējas vienošanās līgums lauzts.

33 gadus vecais Portugāles izlases aizsargs kluba mājaslapā norādījis, ka atvadās ar pozitīvām emocijām un Valensijā pavadījis lielisku savu dzīves un karjeras laiku. Koštas līgums bija noslēgts līdz 2015. gada jūnijam, un par tā laušanas iemeslu kļuvis jaunais galvenais treneris, kura plānos Košta neesot ietilpis.

„Valencia” aizsardzības līnija kļuva plānāka jau pēc Huana Bernata pārcelšanās uz Minhenes „Bayern”, bet nu aktīvi norisinās sarunas ar „Barcelona” par Žeremī Matjē pārdošanu. Atsevišķi mediji ziņo, ka sarunas jau noslēgušās, un jau drīzākajā laikā franču aizsargs tiks prezentēts kā Katalonijas kluba jaunieguvums.

Savā jaunajā klubā tikmēr debitējis poļu zvaigzne Roberts Levandovskis, kurš piedalījās Minhenes „Bayern” pārbaudes spēlē pret „MSV Duisburg”. Levandovskis, kurš iepriekš pārstāvēja Dortmundes „Borussia”, vārtus guva 62. minūtē, tiesa, spēle noslēdzās ar neizšķirtu 1:1. „Bayern” sastāvā gan vēl nebija Pasaules kausa dalībnieku.

Izmantotie resursi:
Goal.com
Comunicado Oficial - Página web oficial...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-23 14:46, pirms 10 gadiem
Valencia priecē, ka atjaunojas
Top tiešām laba komanda