Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pēc Eiropas čempionāta futbolā karjeru noslēgs Toni Kross

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc Eiropas čempionāta futbolā karjeru noslēgs Toni Kross
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

34 gadus vecais vācu futbolists Toni Kross sociālajos tīklos šodien paziņojis, ka pēc 2024. gada Eiropas čempionāta futbolā viņš noslēgs aktīvās futbolista gaitas. Pēdējos desmit gadus viņš pārstāvējis Madrides ''Real''.

Par karjeras beigām pēc 2024. gada Eiropas čempionāta futbolā paziņojis 34 gadus vecais vācu futbolists Toni Kross. Kopš 2014. gada viņš pārstāvējis ''La Liga'' klubu Madrides ''Real'', ar ko kļuvis par Spānijas čempionu (4 reizes), Spānijas kausa ieguvēju (reizi), Spānijas Superkausa uzvarētāju (4 reizes), UEFA Čempionu līgas uzvarētāju (4 reizes), UEFA Superkausa ieguvēju (2 reizes) un klubu Pasaules kausa uzvarētāju (5 reizes).

''2014. gada 17. jūnijs - mana prezentācija kā Madrides ''Real'' spēlētājam. Šī diena mainīja manu dzīvi. Tā kļuva par jaunu lappusi lielākajā futbola klubā pasaulē. Pēc desmit gadiem šī lappuse tiks aizvērta. Nekad neaizmirsīšu šo ļoti veiksmīgo laiku. Šis lēmums nozīmē, ka pēc Eiropas čempionāta es noslēgšu aktīvā futbolista gaitas. Kā vienmēr esmu teicis - ''Real'' būs mans pēdējais klubs karjerā. Esmu priecīgs un lepns, ka atradu pareizo brīdi šim lēmumam, turklāt to paveicu savā manierē. Mana ambīcija vienmēr bija noslēgt karjeru augstākajā spēju punktā,'' ''Instagram'' ievietotajā paziņojumā pauž Kross.

463 spēlēs Madrides ''Real'' sastāvā visu turnīru ieskaitē Kross guvis 28 vārtus. Karjeras laikā viņš vēl arī pārstāvējis Minhenes ''Bayern'' un Leverkūzenes ''Bayer''. Vācijas izlases sastāvā viņš laukumā devies 108 spēlēs, kurās izcēlies ar 17 gūtajiem vārtiem.

2024. gada Eiropas čempionāts futbolā gaidāms tieši Vācijā. Mājiniece ielozēta A grupā kopā ar Skotijas, Ungārijas un Šveices valstsvienībām.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/toni.kr8s/

     [+] [-]

, 2024-05-21 14:12, pirms 2 nedēļām
Es zināju, ka šī diena pienāks un viņš uz to ir norādījis jau ilgi, bet mazliet šoks, ka tas notiek šovasar un jau pēc 2 mēnešiem.

     [+] [-]

, 2024-05-21 16:31, pirms 2 nedēļām
Šis tomēr ir visai liels pārsteigums.
Protams viņš pats teicis ir ka karjeru beigs agri.
Visu sezonu runāja ka nākošā būs pēdējā un tulīt pagarinās līgumu.
Pēdējā nedēļā vēl pacēlās jautājums par last ride kopā ar Modriču kuram līgumu negribēja dot un tagad ir pārdomājuši.
Leģenda