Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Spānijas klubs "Rayo Vallecano" pēc septītā zaudējuma pēc kārtas atlaiž treneri

Agris Suveizda

Spānijas klubs "Rayo Vallecano" pēc septītā zaudējuma pēc kārtas atlaiž treneri
Mičels. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Rayo Vallecano" savā mājaslapā paziņojis par galvenā trenera Mičela atlaišanu.

"Šajā pēcpusdienā esam pieņēmuši lēmumu par Mičela atbrīvošanu no pirmās komandas. Vēlamies pateikties viņam par nenovērtējamo darbu šo trīs sezonu garumā un viņa neapšaubāmo panākumu, izcīnot paaugstināšanu uz augstāko līgu, kas viņam ir nopelnījis vietu mūsu gandrīz simts gadu ilgās vēstures lappusēs," teikts kluba mājaslapā.

Mičels lielāko daļu spēlētāja karjeras pavadīja tieši "Rayo Vallecano" un šajā klubā sāka arī trenera karjeru, vispirms strādājot ar jauniešiem un 2017. gada februārī pārņemot pirmo komandu. Iepriekšējā sezonā "Rayo Vallecano" ar 76 punktiem 42 spēlēs triumfēja Spānijas otrajā spēcīgākajā līgā, par punktu apsteidzot "Huesca".

Šajā sezonā "Rayo Vallecano" gan 28 mačos izcīnījusi tikai 23 punktus un augstākajā līgā apsteidz vienīgi jau pieminēto "Huesca", kuras rēķinā ir 22 punkti. Svētdien "Rayo Vallecano" izbraukumā piekāpās tiešajai konkurentei "Villarreal" (1:3), kas ieņem 17. pozīciju un Madrides klubu apsteidz par sešiem punktiem. Rayo Vallecano" tas bija jau septītais zaudējums pēc kārtas (vārti 5:15).

Izmantotie resursi:
Comunicado oficial | Rayo - Web Oficial