Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Svaresam savainojums, uzbrucējs nepalīdzēs Urugvajas izlasei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Svaresam savainojums, uzbrucējs nepalīdzēs Urugvajas izlasei
Luiss Svaress. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas čempionāta līdervienība "Barcelona" uz desmit līdz 15 dienām palikusi bez uzbrucēja Luisa Svaresa, kurš savainojuma dēļ nevarēs doties palīgā arī Urugvajas valstsvienībai.

Vakar "Barcelona" izcīnīja savu piekto uzvaru Spānijas čempionātā pēc kārtas, izbraukumā ar 4:1 pieveicot "Real Betis". Ar ģeniālu hat-trick izcēlās Lionels Mesi, bet trešos vārtus komandas labā guva Svaress, kurš arīdzan izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Tiesa, urugvajiešu uzbrucējs maču nepabeidza, jo neilgi pirms beigām tika nomainīts savainojuma dēļ. Medicīniskajās pārbaudēs konstatēta izmežģīta labā potīte, līdz ar to Svaress laukumā nevarēs doties desmit līdz 15 dienas.

Tuvākajās dienās Urugvajas izlasei bija paredzēta dalība "China Cup" pārbaudes turnīrā, bet valstsvienībai nāksies iztikt bez sava uzbrukuma līdera. Pirmajā spēlē jātiekas ar Uzbekistānu, bet turpinājumā sekos duelis ar Ķīnu vai Taizemi.

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā Barselona spēkosies ar "Manchester United", taču Svaresa dalība šajos mačos nav apdraudēta, jo pirmā tikšanās tiks aizvadīta 10. aprīlī, bet atbildes mačs sekos sešas dienas vēlāk.

Spānijas čempionātā "Barcelona" nākamo spēli aizvadīs 30. martā, derbijā uzņemot "Espanyol", un pagaidām nav zināms, vai Svaress varēs doties laukumā.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/news...