Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Setjēns: "Esmu pārliecināts, ka Mesi karjeru pabeigs "Barcelona" rindās"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Setjēns: "Esmu pārliecināts, ka Mesi karjeru pabeigs "Barcelona" rindās"
Lionels Mesi. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas čempiones futbolā "Barcelona" galvenais treneris Kike Setjēns ir pārliecināts, ka kluba kapteinis un lielākā zvaigzne Lionels Mesi karjeras laikā uz citu komandu nepārcelsies.

"Barcelona" klubu un tā vadību pēdējo mēnešu laikā piemeklējušas dažādas problēmas, pat apsūdzības korupcijā un par līdzekļu piesavināšanos no kluba kases. Nesen no amata aizgāja vairāki valdes locekļi. Tāpat nav bijušas gludas attiecības ar spēlētājiem – skandāla rezultātā atklājās, ka nolīgta firma, kas sociālajos tīklos nomelnotu vairākus komandas līderus, lai iedragātu viņu pozīcijas līdzjutēju acīs. Vēl arī uz āru tika iznestas runas par to, ka spēlētāji nepiekrīt algu samazināšanai koronavīrusa pandēmijas laikā. Lionels Mesi par šādu gājienu bija pagalam sašutis, norādot, ka notikušas sarunas un ka spēlētāji visam būtu piekrituši.

"Šādas lietas lielajos klubos – tas ir normāli. Tikai skumjas raisa fakts, ka visa šī informācija nonāk mediju rīcībā. Labāk būtu strādāt mierīgākos apstākļos, taču – kā ir, tā jādzīvo," teica Kike Setjēns, "Barcelona" galvenais treneris. Viņš aizstāja atlaisto Ernesto Valverdi, un arī šeit bija manāmas nesaskaņas starp Mesi un vadību. Kapteinis atbalstīja Valverdi, bet viņa vārdi netika sadzirdēti.

Ne velti parādījušās spekulācijas, ka Mesi varētu pārcelties uz citu komandu – viņa līgums ar Barselonu beidzas 2021. gada vasarā. Viņa sakarā piesauktas vairākas pasaules bagātākās komandas. "Nedomāju, ka notiekošais varētu likt tādam spēlētājam kā Mesi iedomāties par kluba nomainīšanu. Esmu pārliecināts, ka viņš karjeru pabeigs "Camp Nou" stadionā," atzina Setjēns, kura vadītā komanda atrodas Spānijas čempionāta vadībā.

Izmantotie resursi:
https://www.ccma.cat/esport3/quique...

     [+] [-]

, 2020-04-16 16:34, pirms 4 gadiem
Uz Juve !

     [+] [-]

, 2020-04-16 20:45, pirms 4 gadiem
Čempionlīgas finālu plāno 29. augustā.
https://www.bbc.com/sport/football/...
Barcelona varbūt arī uzspēlēs.