Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Osasuna'' atlaiž treneri

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Osasuna'' atlaiž treneri
Hose Anhels Ziganda
Foto: AFP

Spānijas augstākās līgas futbola klubs ''Osasuna'' pēc neveiksmīgā sezonas starta no galvenā trenera amata atbrīvojis Hose Anhelu Zigandu.

42 gadus vecais Ziganda vadīja ''Osasuna'' klubu pēdējās divas sezonas un 2007. gadā klubs viņa vadībā nokļuva līdz UEFA kausa pusfinālam, taču šo sezonu ''Osasuna'' uzsākusi pagalam neveiksmīgi, pirmajās sešās Spānijas līgas spēlēs neizcīnot nevienu uzvaru (4 punkti un 16. vieta).

Kluba paziņojumā teikts: ''Hose Anhels Ziganda vairs nav ''Osasuna'' treneris. Klubs pateicas visam Zigandas trenera korpusam par ieguldīto darbu komandas attīstībā.''

''Osasuna'' kopā ar ''Real Betis'' ir vienīgās komandas Spānijā, kas vēl nav izcīnījušās nevienu uzvaru. ''Osasuna'' šosezon iekrājusi četrus punktus no neizšķirtiem pret ''Valencia'', ''Mallorca'', ''Deportivo'' un ''Numancia''. Komandas fani pieprasīja Zigandas, kurš, starp citu, pārstāvējis klubu arī kā spēlētājs, atkāpšanos pēc pēdējās spēles, kad savā laukumā tika zaudēts Santanderas ''Racing'' ar 0:1.

Izmantotie resursi:
skysports.com