Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Valencia'' pārtrauc saistības ar Elgeru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Valencia'' pārtrauc saistības ar Elgeru
Ivans Elgera
Foto: SCANPIX SWEDEN

Spānijas augstākās līgas futbola klubs ''Valencia'' pēc abpusējas vienošanās pārtraucis darba attiecības ar Ivanu Elgeru.

33 gadus vecais Elgera, kas var spēlēt centra aizsarga pozīcijā vai arī par balsta pussargu, Valensijai pievienojās aizvadītajā vasarā, pārnākot no Madrides ''Real'', kur pavadīja astoņas sezonas. Elgera tā arī nav spējis atrast kopīgu valodu ar komandas treneri Unaju Emeri.

Pēdējā laikā parādījusies informācija par to, ka Valensijas klubs ir nonācis finansiālās grūtībās, tāpēc tas tuvākajā laikā varētu atbrīvoties no vairākiem spēlētājiem.

''Valensija novēl Elgeram visu to labāko nākotnē gan personīgajā dzīvē, gan arī profesionālajā jomā, un atzīmē Ivana profesionalitāti līdz pat pēdējai dienai komandas sastāvā,'' teikts Valensijas kluba paziņojumā.

Izmantotie resursi:
valenciacf.es

  +2 [+] [-]

, 2008-12-12 15:45, pirms 15 gadiem
nu tad tulit buus par gramatiku komentari..

  +2 [+] [-]

, 2008-12-12 15:47, pirms 15 gadiem
manā uztverē Helguera ir viens no labākajiem aizsargiem un viens no daudzpusīgākajiem.
atveros, kad kautkādā 2005 un 2006 pastāvīgi sekoju līdz Spānijas čempionātam viņs Real sastāvā sita biežāk nekā uzbrucēji.

  +2 [+] [-]

, 2008-12-12 18:01, pirms 15 gadiem
Espanyol, Real Betis, Racing Santander vai Mallorca komandām viņš vēl lieki uz kādiem trim, četriem gadiem noderētu. Varētu iet par kapteini! Novēlu viņam veiksmi un žēl, ka jāiet prom no Valencia!

  +4 [+] [-]

, 2008-12-12 18:45, pirms 15 gadiem
Elgera protams kādreiz bija izcils aizsargs, bet nu patlaban grūti cīnīties par vietu tādā klubā kā "valencia", jāpiekrīt, ka vidusmēra klubiem būtu tieši laikā un varbūt pat starp vērtīgakajiem komandas spēlētājiem. Skumji, bet fakts.
Vispār Valensijai ir nedaudz uzpūsts sastāvs skaita ziņā, jo vairāki labi spēlētāji kā Žigičs, Viana, Kurro Toress pratiski netiek izmantoti La Liga mačos, bet tikai nedaudz UEFA kausā. Tā ka jāsamazina vien ir. Vislielākais prieks pagaidām par to kā spēlē Mata, lielisks jauns spelētājs.