Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Injesta nespēlēs 10-15 dienas, Albam gripa

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Injesta nespēlēs 10-15 dienas, Albam gripa
Andress Injesta izklupienā
Foto: AP/Scanpix

Eiropas gada labākais futbolists Andress Injesta savam klubam "Barcelona" nevarēs palīdzēt 10-15 dienas, jo Spānijas izlases mačā Gruzijā sastiepa kājas muskuli.

Jau tagad skaidri zināms, ka Injesta nespēlēs sestdien Spānijas čempionātā pret "Getafe", kā arī nākamajā trešdienā Čempionu līgas pirmās kārtas mačā pret Maskavas "Spartak". Pastāv cerība, ka pussargs varētu būtu atpakaļ ierindā uz nākamās sestdienas maču vietējā čempionātā pret "Granada".

"Barcelona" ceturtdien paziņoja, ka kreisās malas aizsargs Džordi Alba sasirdzis ar gripu un sestdien noteikti Madridē nespēlēs. Albas veselības stāvoklis vēlreiz tiks novērtēts nedēļas nogalē.

Tikmēr uzbrucējs Davids Vilja apzinās, ka viņam jābūt pacietīgam pēc atgriešanās laukumā pēc pagājušā gada izskaņā gūtā kājas lūzuma. Vilja sevi mierina, ka ar spēļu prakse iegūšanu situācija uzlabosies.

Bažas arī "Manchester United" nometnē - nav skaidrs, cik ilgi un vai vispār spēlēt nevarēs "Manchester United" uzbrucējs Robins van Pērsijs, kurš trešdien Nīderlandes izlases sastāvā spēlē pret Ungāriju guva augšstilba savainojumu. Pagājušās sezonas Premjerlīgas rezultatīvākais spēlētājs tika nomainīts piesardzības nolūkā un sestdien pret "Wigan", iespējams, spēlēs.

Izmantotie resursi:
Reuters

  +2 [+] [-]

, 2012-09-13 01:04, pirms 12 gadiem
par Iniestu tiešām žēl,bija uzņēmis super formu,bet nu vismaz tagad nekas netraucēs Fabregasam parādīt,ka tiešām ir pēdējā laika viņa izteikumi(par to ka netiek pienācīgi spēlēt)ir pamatoti un spēs tos apliecināt arī laukumā nevis kā pagaidām,kad izskatās pirmais ko prasās nomainīt,plus vēl Viljam jādod spēlēt,nav ko marinēt uz soliņa,tik tā atgūs spēles praksi un pēc kāda laika būs vecais labais bombardieris