Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" turpina neuzvarēt, "Villarreal" izstājas

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Madrides "Real" turpina neuzvarēt, "Villarreal" izstājas
Zinedins Zidāns
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas kausa izcīņā trešdienas vakarā noskaidrotas vēl trīs 1/4 fināla dalībnieces. Madrides "Real" jau pirmajā spēlē būtībā bija nodrošinājusi kvalificēšanos nākamajai kārtai, tomēr šovakar tik un tā nepatīkams rezultāts "Santiago Bernabeu" stadionā - 2:2 pret otrās līgas vienību "Numancia". Tikmēr no turnīra izstājās "Villarreal", kas divu spēļu summā netika galā ar "Leganes".

Pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba vēsturē Spānijas kausa izcīņas finālam negaidīti kvalificējās "Deportivo Alaves", izšķirošajā spēlē ar 1:3 piekāpjoties "Barcelona". Šķiet, ko līdzīgu šosezon vēlas paveikt cits mazais klubs "Leganes", kas šovakar pirmo reizi kluba 89 gadu vēsturē iekļuvis 1/4 finālā. "Leganes" 1/8 finālā izdevies izsist "Villarreal" - komandu, kas līgu sistēmā zem "Leganes" pēdējo reizi palika 1995./96. gada sezonā, kad abas spēlēja otrajā līgā.

Pirmajā spēlē "Leganes" ielika labus pamatus, mājās uzvarot ar 1:0, bet šovakar 31. minūtē izdevās gūt vārtus arī viesos, kas nozīmēja, ka "Villarreal" nepieciešami trīs bezatbildes vārti. Dzeltenās zemūdenes 89. minūtē, pateicoties uz maiņu nākušā krieva Denisa Čeriševa golam, panāca 2:1, tomēr izraut uzvaru divu spēļu summā nespēja. 1/4 finālā spēlēs gan "Alaves", gan "Leganes".

Pēc 3:0 viesos šī vakara vēlajā mačā Madrides "Real" uzņēma otrās līgas vienību "Numancia". Karaliskā kluba sastāvā daudzu līderu nebija, bet rotācijas ietvaros pamatsastāvā izgāja tādi vīri kā Načo, Dani Karvahals, Mateo Kovačičs, Lukass Vaskess, Marko Asensio. Tieši Vaskess 11. minūtē atklāja rezultātu, kad bija precīzs ar galvu pēc Asensio kvalitatīva centrējuma.

"Numancia" šovakar nebija pliku roku ņemama un guva vārtus tieši pirms pārtraukuma - lieliski noorganizēts ātrais uzbrukums, kura noslēgumā bumbu jau praktiski tukšos vārtos ieraidīja Giljermo, kurš ir spēlējis arī "La Liga" Bilbao "Athletic" rindās.

Arī otrajā puslaikā komandas tādā pašā secībā apmainījās vārtu guvumiem, un vārtu autori bija tie paši. Asensio vēlreiz labs centrējums, bumba nonāca pie Vaskesa, kurš no neliela attāluma ar kāju trieca bumbu vārtu augšējā daļā. "Numancia" vēlreiz atspēlējās, šoreiz pozicionālā uzbrukumā ar galvu pēc partnera laba centrējuma. Lai gan "Real" pārliecinoši kvalificējās 1/4 finālam, atsevišķā spēlē vēl viens nepatīkams iznākums. Interesanti, ka precīzi ar tādu pašu rezultātu noslēdzās arī Madrides "Real" mājas spēle 1/16 finālā, kad Zinedina Zidāna komanda atļāvās vaļības pēc 2:0 izbraukumā pār "Fuenlabrada".

Spānijas kausa izcīņa, 1/8 fināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Lleida Esportiu - Atletico Madrid0:40:30:7
Las Palmas - Valencia1:10:41:5
SD Formentera - Alaves1:30:21:5
Leganes - Villarreal1:01:22:2
Numancia - Real Madrid0:32:22:5
Cadiz - Sevilla0:2
Celta Vigo – Barcelona1:1
Espanyol - Levante1:2

     [+] [-]

, 2018-01-11 00:46, pirms 6 gadiem
speeli neredzeeju,jo izveeleejos Anglijas kausa pusfinaalu starp Chelsea un Arsenal(par ko sheit paarsteidzoshi nav nekaadu zinju),bet rezultaats paarsteidz,nav jau briinums ka Zidans tik maz rotaacijaa jauninjos izmanto, jo tie jau otrajaa kausa speelee peec kaartas,pret zemaakas liigas komandu ,savaa laukumaa shitaa izgaazas