Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Barcelona" spēlētājam Serži Roberto četru spēļu diskvalifikācija par sitienu Marselu

Agris Suveizda

Barcelona" spēlētājam Serži Roberto četru spēļu diskvalifikācija par sitienu Marselu
Serži Roberto
Foto: EPA/Scanpix

Spānijas Karaliskās futbola federācijas Sacensību komiteja pieņēmusi lēmumu uz četrām spēlēm diskvalificēt "Barcelona" spēlētāju Serži Roberto par sitienu Madrides "Real" aizsargam Marselu.

Epizode notika "El Clasico" pirmā puslaika izskaņā, kad malējo aizsargu duelī Marselu pagrūda Roberto, kuram neizturēja nervi un kurš atbildēja ar sitienu ar labo dūri pa seju. Katalāņu spēlētājs tika noraidīts, un nu viņam piespriesta četru spēļu diskvalifikācija par agresīvu rīcību pret citu spēlētāju, neradot savainojumu. "Barcelona" gan tik ilgu diskvalifikāciju nebija gaidījusi un uzskata par pārmērīgu.

Tādējādi Roberto nāksies izlaist atlikušās trīs spēles Spānijas čempionātā pret "Villarreal" (šovakar), "Levante" un "Real Sociedad", kurās "Barcelona" gan vairs neko nevajag, un arī pirmo Superkausa spēli nākamajā sezonā. "El Clasico" noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 2:2, mājiniecei "Barcelona" gandrīz 98 tūkstošu skatītāju klātbūtnē divreiz nenosargājot vadību. Otro reizi "Barcelona" vadībā izvirzījās jau pēc Roberto noraidījuma.

26 gadus vecais Roberto, kurš var spēlēt gan vidējā līnijā, gan aizsardzības labajā malā, šosezon "La Liga" sācis 24 no 30 spēlēm un guvis vienus vārtus, palīdzot "Barcelona" izcīnīt čempiones titulu. Spānijas izlasē Roberto piedalījies trīs mačos un kvalifikācijā spēlējis vienīgi pret Lihtenšteinu, graujošajā uzvarā (8:0) gūdams arī vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2018/05/09/foo...

  -1 [+] [-]

, 2018-05-09 15:58, pirms 6 gadiem
un kurs vel te teica ka nebija sitiens

  +1 [+] [-]

, 2018-05-09 16:13, pirms 6 gadiem
ziecha16 rakstīja: un kurs vel te teica ka nebija sitiens
Piemēram Setantas tiešraidē vispār gandrīz nevarēja redzēt to momentu.Rādija tikai divas reizes,un abās Marcelo knapi bija redzams.Varēja redzēt Roberto roku,bet nevarēja redzēt kur viņa lido

  +1 [+] [-]

, 2018-05-09 17:27, pirms 6 gadiem
https://www.instagram.com/p/Bicza_m... par šito dzelteno vajadzeja

  +3 [+] [-]

, 2018-05-09 17:55, pirms 6 gadiem
Četras spēles noteikti ir par daudz, bet nu clasico jau bijušas vairākas muļķīgi garas diskvalifikācijas, kaut vai CR 5 spēles par vieglu tiesneša pagrūšanu. Tajā pat laikā, neesmu redzējis, ka spēles varonim Hernandez Hernandez būtu tikušas jebkādas sankcijas, kas arī ir pilnīgi normāli priekš La Ligas un tiesāšanas, ņemot vērā, ka tiesāšana līgā ir krimināla un komiteja tiesnešu kļūdas principiāli neatzīst. Tā vietā viņš jau sestdien tiesās deporu pret villarreal.

     [+] [-]

, 2018-05-09 18:24, pirms 6 gadiem
Marselo provocēja un nokrita kā nopļauts, kā pēc Brieža super sitiena.Protams, Roberto lohs ka atbildēja, bet 4 spēles par daudz.Kaut gan savs labums ir. Varēs atpūsties.

     [+] [-]

, 2018-05-09 20:12, pirms 6 gadiem
ziecha16 rakstīja: un kurs vel te teica ka nebija sitiens
te tak redzams, ka pa plecu iesita, vinsh nokrita, turoties pie sejas, un apbriinojami atdziivojaas, kad tika paraadiita sarkanaa. aptuveni iedomaajos, kas te buutu, ja shaadaa notikumaa "cieteejs" buutu Alba vai Suaress
pienjemsim, ka taa bija karma par pepes sarkano pret Alveshu

  -3 [+] [-]

, 2018-05-09 20:17, pirms 6 gadiem
Marselu ir tads pats lops ka suares.