Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real" par aptuveni 40 miljoniem nopērk Spānijas izlases aizsargu Odriosolu

Agris Suveizda

"Real" par aptuveni 40 miljoniem nopērk Spānijas izlases aizsargu Odriosolu
Alvaro Odriosola
Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" paziņojis par "Real Sociedad" aizsarga Alvaro Odriosolas iegādi.

22 gadus vecais Spānijas izlases labās malas aizsargs līgumu parakstījis uz sešām sezonām. Iepriekš tika ziņots, ka "Real Sociedad" futbolista līguma izpirkuma maksa ir 40 miljonu apmērā, taču klubi neatklāj, vai līgums ir izpirkts vai arī ir panākta vienošanās par mazāku pārejas maksu. Vienošanās gadījumā medijos tika pieminēta 30+5 miljonus eiro liela iespējamā summa.

Odriosola ir Sansebastjanas "Real Sociedad" audzēknis un pēc iekļūšanas kluba pirmajā komandā Spānijas augstākajā līgā ir aizvadījis vien pusotru gadu, sākot 47 no 50 spēlēm. Spānijas izlasē Odriosola debitēja pagājušā gada novembrī un ir aizvadījis četras spēles, kā arī guvis vienus vārtus.

Pasaules kausa finālturnīrā Odriosola visās četrās cīņās palika rezervē. Viņš vēl Julena Lopetegi vadībā valstsvienībā tika iekļauts kā Dani Karvahala dublieris, taču abos mačos, kuros Karvahals palika ārpus pamatsastāva, jaunā galvenā trenera Fernando Jerro izvēle krita uz Načo, nevis Odriosolu.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en/news/...

     [+] [-]

, 2018-07-06 12:10, pirms 6 gadiem
Tas nozīmē, ka Hakimi tiks izīrēts?

  +1 [+] [-]

, 2018-07-06 12:22, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tas nozīmē, ka Hakimi tiks izīrēts?
Uz divi gadi laikam Dortmundē

     [+] [-]

, 2018-07-06 13:24, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Uz divi gadi laikam Dortmundē
Paldies par info.