Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Gudjonsens gatavs atgriezties Anglijā

Andrejs Siliņš

Gudjonsens gatavs atgriezties Anglijā
Eidurs Gudjonsens
Foto: AFP

Spāņu "Barcelona" uzbrucējs Eidurs Gudjonsens esot gatavs atgriezties Anglijas Premjerlīgā, kur spēlēja pirms pievienošanās spāņu grandam, pavēstījis futbolista tēvs.

Islandiešu futbola lielākās zvaigznes tēvs Arnors Gudjonsens pastāstījis, ka viens Premjerlīgas klubs par uzbrucēju izrādījis lielu interesi. Tiesa, pašā Anglijā runā par diviem klubiem šā futbolista sakarā - "West Ham United" un "Newcastle United".

"Viņš noteikti būtu ieinteresēts atgriezties Anglijā," pārliecināts ir Gudjonsens vecākais. "Tomēr skaidrs, ka viņš netaisās sasteigt nevienu lēmumu. Eidurs ar ģimeni ir apmetušies Barselonā un līgumā ar "Barcelona" viņam vēl ir palikuši divi gadi. Viņa iespējas spēlēt gan pagājušajā sezonā bija diezgan ierobežotas."

2006. gadā "Barcelona" iegādājās islandieti no angļu "Chelsea" par astoņiem miljoniem sterliņu mārciņu. Pēc pārcelšanās uz jauno darba vietu, futbolistu ik pa laikam vajāja savainojumi, pie tam klubā pastāvēja milzīga konkurence starp uzbrucējiem, līdz ar to Gudjonsens pie spēlēšanas tika visai reti.

Nu jau bijušais "Barcelona" galvenais treneris Frenks Rijkārds aizvadītajā iespēlēja Gudjonsenu pussarga postenī, bet tik un tā islandieties vien retas reizes laukumā pavadīja visas 90 mača minūtes.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +4 [+] [-]

, 2008-06-06 19:06, pirms 16 gadiem
Es ari esmu par to, lai vins parceljas uz Anglijuv ai kadu citu klubu, ne jau tadelj ka vins man nepatik vai kaa citadi, bet gan tapec, lai vins varetu demonstret tadu sniegumu, kadu Chelsea pirms vairakiem gadiem.
Vel laikam bija piedavajumi no Atletic, kas ari ir labs variants, bet es par to, lai vins speletu Anglijaa.
Ieprieksejaa sezona vinjam bija ljoti veiksmiga, bet shaja (ari delj lielas konkurences) netika vairs tik daudz uzspelet, tapec ari sniegums nebija tads, kadu veletos pats.
Labak uz Angliju.

  +3 [+] [-]

, 2008-06-06 19:47, pirms 16 gadiem
Varbūt Gudjonsens atgriežas atpakaļ Chelsea, un mēs atkal redzēsim izcilu islandieša spēli! Galvenais, lai viņš tiek pie spēlēšanas un atgūst kādreizējo sportisko formu, tad jau būs pa spēkam uzspīdēt, jebkurā klubā spelējot!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-06 22:29, pirms 16 gadiem
Veiksmi!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-06 23:05, pirms 16 gadiem
Uz Chelsea gan nedomāju, ka vajadzētu iet, ja nu aiziet drogba, tad varbūt, bet gudrāk būtu West Ham vai N.Utd.