Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Lučins pievienojies ''Racing Santander''

Lučins pievienojies ''Racing Santander''
Pīters Lučins (pa kreisi) cīņā ar Madrides
''Real'' spēlētāju Guti
Foto: Scanpix Sweden

Franču pussargs Pīters Bernārs Lučins no Spānijas futbola kluba ''Real Zaragoza'' pārgājis uz citu spāņu klubu ''Racing Santander'', parakstot līgumu uz trīs gadiem.

Cik zināms, ''Zaragoza'' pagājušā Spānijas čempionāta ietvaros ieņēma 18. vietu 20 komandu konkurencē un izkrita spēlēt uz Spānijas otro spēcīgāko futbola līgu – ''Liga Adelante''. Lučins vēlējās spēlēt augstākā līmeņa futbolu, tāpēc nolēma pārcelties uz Santanderu.

29 gadus vecais pussargs ar ''Racing Santander'' parakstīja līgumu uz trīs gadiem, kas paredz viņa palikšanu El Sardinero līdz 2011. gadam.
Lučins tika nopirkts tāpēc, ka nesen komandu atstāja Aldo Dušērs, kurš pievienojās ''Sevilla''.

Cik zināms, ''Racing Santander'' pagājušajā čempionātā izcīnīja augsto sesto vietu, kā rezultātā šosezon var piedalīties UEFA kausa izcīņā. Arī pats spēlētājs atzinis, ka cer palīdzēt komandai atkārtot pagājušās sezonas sasniegumu.
''Esmu gandarīts, ka pievienojos šim klubam,'' sacīja Lučins.
''Uz jau sākušos sezonu es raugos optimistiski un apsolu, ka mēs cīnīsimies par vietu UEFA kausa izcīņā arī nākamgad. Komandā ir ļoti labi spēlētāji un šis izaicinājums ir ļoti aizraujošs. Ceru, ka ar savu pieredzi spēlēt pussarga pozīcijā spēšu palīdzēt komandai, cik vien ir mans spēkos,'' piebilda Lučins.

Karjeras laikā Lučins spēlējis tādos klubos kā ''Cannes'', ''Bordeaux'', ''Marseille'', ''Paris Saint Germain'', ''Celta de Vigo'', ''Atletico Madrid'' un ''Real Zaragoza''.

Atgādināsim, ka nesen komandai pievienojies serbu uzbrucējs Nikola Zigičs, kurš uz vienu sezonu tiks izīrēts no spāņu ''Valencia''. ''Santander'' komandā serbu milzis jau ir spēlējis, kad aizvadīja 2006./2007. gada sezonu, pēc tam par 15 miljoniem eiro pārceļoties uz Valensiju. Jāatzīst, ka "Valencia" kluba fani iepriekšējā sezonā no lielu naudu izmaksājušā Zigiča gaidīja stabilu spēli un daudz gūto vārtu, taču 27 gadus vecais futbolists īsti nespēja iejusties savā jaunajā klubā, 15 spēlēs gūstot tikai vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com