Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Snaiders ārā no trim līdz sešiem mēnešiem

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Snaiders ārā no trim līdz sešiem mēnešiem
Vesliju Snaideru nones uz nestuvēm
"Emirates" stadionā. Foto: AFP.

Sestdien spēli "Emirates Cup" ietvaros pret Londonas "Arsenal" aizvadīja Madrides "Real", zaudējot ar 0:1. Šajā mačā savainojumu guvis viens no "Real" līderiem Veslijs Snaiders un kļuvis zināms, ka viņš nevarēs spēlēt futbolu no trim līdz sešiem mēnešiem.

Šnaiders cieta pēc tam, kad 58. minūtē asu izklupienu veica "Arsenal" spēlētājs Diabī. Diagnoze vēsta, ka Snaideram ir sarautas kreisā ceļgala saites un aptuvenais savainojuma izārstēšanas laiks sliktākajā gadījumā būšot aptuveni seši mēneši jeb lielākā daļa no jaunās sezonas.

Vēl gan pirmdien tiks veikta pamatīgāka Snaidera ceļgala izpēte, taču diezgan droši var apgalvot, ka ceļgala saite ir sarauta un ka tas prasīs ilgu laiku, lai holandietis atkal varētu atgriezties laukumā. Liels trieciens "Real". Kā sacījis "Real" ārsts, tad tieši no pirmdienas apsekojumiem būs atkarīgs, vai ārstēšanās periods būs tuvāk trim vai sešiem mēnešiem.

Izmantotie resursi:
as.com

1 2 55 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2008-08-04 01:35, pirms 16 gadiem
Par laimi vinjiem Van der Varts!

  +4 [+] [-]

, 2008-08-04 01:38, pirms 16 gadiem
Tagad Van der Vārtu vajadzēs trakāk, nekā jebkad agrāk! Veiksmīgu atveseļošanos Sneijderam vēlu!

dailymotion.com: Dailymotion - Sneijder injury vs Arsenal, a...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-08-04 01:47, pirms 16 gadiem
Tjipa saucas pirmssezonas draudzības turnīrs

Citreiz jau ar tiem ārstēšanas ilgumiem tiek pārspīlēts, cerams, ka jau šogad viņš varēs spēlēt.

     [+] [-]

, 2008-08-04 01:50, pirms 16 gadiem
keyseedee rakstīja: Diaby

Jā, man arī uz viņu dusma ir, bet nu nekas tāds tajā tackle nebija. Tomēr bumbā smuki trāpīja, viss notiek!

  -3 [+] [-]

, 2008-08-04 07:54, pirms 16 gadiem
Brīnums, ka ne Ebue. Tagad arī Vassiriki ir samācījies pretīgās lietas...

  +3 [+] [-]

, 2008-08-04 10:01, pirms 16 gadiem
veseļojies, žēl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-04 10:34, pirms 16 gadiem
Diaby atkal pacentas izsist no ierindas pretinieka speletaju uz pus sezonu pirmsezonas PARBAUDES turniira spelee

  -1 [+] [-]

, 2008-08-04 10:35, pirms 16 gadiem
tagad arii raksta prese ka buus maz ticama Robinho parreja uz Chelsea!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-04 10:40, pirms 16 gadiem
Tofix, ja nemaldos, tad nu es nu nebiju tas, kurs te kko pljuutiija Teilora virzienaa... varbuut saakumaa bija maza "leekmiite", bet tas arii viss - pasi no saakuma, ja saveejo kaadu taa satraumeetu, taa vaideetu! un es arii nebiju nekaads Diaby aizstaavis peec taas Bolton speeles...
skumji, bet Diaby vieniigais nemaacaas no Eduardo traumas (jaa tiesi taa, vieniigais, Eboue shajaa kategorijaa neietilpst!)... tas Bolton tackle vareeja iziet kaa Eduardo un arii shis... tiesa, kaapeec tad mees aizstaavam Teiloru, bet bruukam virsuu Diaby? interesantas pretrunas! kautgan atziisos, es nebiju diezko iepriecinaats, par vinja veikumu vakar (sestdien redzeeju abas speeles 180 minuutes, vakar gan tikai otraas speeles otro puslaiku, kuraa bija gols un shii kaa arii citas rupjiibas... veelak nolaadeesu pirmo puslaiku un noskatiisos arii to atkaartojumaa)... un vinjs visticamaak buus blakus Cescam in the starting lineup... brrrr! un taas vinja traumas veel, aarpraats!
un neaizmirsiisim arii no ta pasa puslaika, uztrieksanos virsuu Wilshere, kurs burtiski aizlidoja pa gaisu (par laimi jau tuuliit ceelaas) un ljoti liidziigu tackle, Sneijdera paarkaapumam, kuru skjiet, ka izdariija Guti (laikam bija sadomaajies, ka Denilsons bija tas, kurs savainoja Sneideru, ja jau taa gribeeja atriebjoties SPECIAALI vinju savainot! )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-04 11:02, pirms 16 gadiem
Tofix rakstīja: Kā kurā komandā!

Tas bija domāts, ka United tā nenotiek? Ceru, ka nē, jo tur arī ir tādi kadri kā Skoulzs un Rūnijs. Principā jau tajā Diaby tackle nekas tāds nebija. Forši trāpīja bumbā, biki pagrozījās un cēlās kājās un skrēja tālāk. Bija grūti saskatīt, kurā mirklī Sneideram tās saites varētu plīst!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-04 11:08, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Tas bija domāts, ka United tā nenotiek? Ceru, ka nē, jo tur arī ir tādi kadri kā Skoulzs un Rūnijs. Principā jau tajā Diaby tackle nekas tāds nebija. Forši trāpīja bumbā, biki pagrozījās un cēlās kājās un skrēja tālāk. Bija grūti saskatīt, kurā mirklī Sneideram tās saites varētu plīst!


Nez, nez - man gan likās, ka Diaby Sneidara kāju paņēma kā spīlēs un tas to parāva uz priekšu...Lūk, arī rezultāts. Brīnos, kā tur nebija kartiņas. Man likās, ka Diaby visu spēli spēleja diezgan agresīvi un parupji, metoties kājās pretiniekam.

  -2 [+] [-]

, 2008-08-04 11:13, pirms 16 gadiem
Viesulis rakstīja: Nez, nez - man gan likās, ka Diaby Sneidara kāju paņēma kā spīlēs un tas to parāva uz priekšu...Lūk, arī rezultāts. Brīnos, kā tur nebija kartiņas. Man likās, ka Diaby visu spēli spēleja diezgan agresīvi un parupji, metoties kājās pretiniekam.

Jā, bet bija acīmredzama spēle uz bumbu! Tikko noskatījos vēlreiz, viņš ieleca bumbā, izcīnot to, un tad pavilka viņu tā kā. Tiešām neizskatījās labi, bet neizskatījās arī tik traki!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-08-04 11:47, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Tofix,
Ja neredzēji "Juventus"-"Arsenal" spēli, tad vari nesteigties ar pāragriem secinājumiem. Pret "Gunners" "Juve" izskatījās pat ļoti pieklājīgi.
Pret HSV gan itālieši vārtus neguva, tomēr bija apmierināti ar parādīto spēli, jo šajā spēlē viņi eksperimentēja ar formējumu 4-3-3. Par "Juves" sniegumu ČL es neuztraucos, jo pēc redzētā pārbaudes mačos esmu pārliecināts par savu favorītu gatavību augstākās klases mačiem

Tajā mačā jau arī vienīgo golu iesita atrodoties aizmugurē. Jā, zinu, jātrenējas, jo itālijā tiesneši ne tikai to vien atļauj!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-08-04 13:33, pirms 16 gadiem
Real nepārdzīvos un būs nepacietīgi kā līdz šim - nopirks jaunu spēlētāju šai pozīcijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-04 14:07, pirms 16 gadiem
keyseedee rakstīja: Tofix, nem veera ka taa lietina kas skraida pa ekraanu ir kursors, ne edama pistācija!

Atkal pālis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-08-04 14:29, pirms 16 gadiem
Tofix rakstīja: Tas vairāk nebija domāts tavā virzienā, kā jau teicu, tikai tiem, kas toreiz norēja Teiloru. Pats saprotu, ka uz laukuma visādi var gadīties un nevienu tāpēc nav no futbola jāslēdz ārā... Tikai ja tādas lietas atkārtojas tad...

Ja runājam par Emirates Cup, tad pirmo reizi šovasar redzēju Arsenal, tīri labi izskatījās aizsardzība un uzbrukums, bet jāatzīst, ka pussargi bija ļoti švaki. Tikai Volkots un Vilšērs bija EPL līmenī. Protams, trūka arī Seska un Rosicka... Bet kopumā izskatījās OK, Arsenal, it īpaši patika Adebajors, viņš vismaz atšķirībā no Ronaldo saprot ko nozīmē uzticība un kluba novērtēšana. Manupra't bija labākais spēlētājs laukumā, viņa first touch vispār ir apbrīnojams!

Tikmēr Real ar 2 sastāvu bija vairāk nekā blāvi. Neko neparādīja, protams viņi tikai tagad sāk sagatavošanos posmu bet tik un tā.. Sanāca redzēt arī Juves un HSV spēli. Biju ļoti ļoti ļoti pārsteigts un palika iespaidīgs priekšstats par Hamburgas spēli. Juvi apspēlēja kā mazos ežus. Izskatījās, ka visi HSV spēlētāji kopā spēlē vismaz 10 gadus. Juve ar šādu sniegumu ČL var nerādīties. Tikai Amauri rādīja kaut cik saturīgu spēli!




Ja runaajam par Emirates Cup, tad esmu redzeejis abas sestdienas speeles un Real-Arsenal otro puslaiku (knapi paspeeju uz to, preciizi uz taa saakumu!)... turpmaakajaas dienaas meegjinaasu nolaadeet un noskatiities pirmo puslaiku. jaa nosauci abus angljus, bet pamatoti - vinji nospeeleeja cik tos triis puslaikus redzeeju (tuvaakajaa laikaa buus arii 4.tais!), bija ljoti labi... vispaar Wilshere shovasar patiikami paarsteidz... ne velti, visiem kuri zin ko nozimee vaards futbols, urbju galvaa sho vaardu - Jack Wilshere! un ne velti vinjs ir kljuvis par pastaaviigu sarunu tematu kluba ieksienee... BET, naakosgad vinju vairaak par CC neredzeesim, jo - vinjs jau taa paaraak strauji virzaas pirmaas komandas virzienaa... un nospeeleejis pavisam maz arii reserves team sastaavaa.... un vinjam ir knapi, knapi 16! 16 ar 1/2 gadi, ne vairaak skjiet.... un nevajag vinju biidiit paaraak strauji uz first team, jo var sanaakt preteejais efekts... jau taa shovasar ir speeris milziigu soli uz prieksu savaa karjeraa... peec gada varbuut saaksim domaat, par regulaaru paraadiisanos first team sastaavaa! nuu Samirs manupraat arii labi nospeeleeja... personiigi man ir iepatikusies Bendtnera-Velas sadarbiiba! tagad komandaa ir divi uzbrukuma paari, ar lielisku sapratni savaa starpaa - Ade-RvP, Vela-Bendtner
ja runaajam par labaako speeleetaaju laukumaa, tad man skjiet, ka tas bija Sagna, viss basta vairaak shaadaas sarunaas neielaidiisos - palieku pie Sagnas!
vo vo, Juve bija briesmiigi... speeli ar HSV neredzeeju, bet redzeeju ar Arsenal! Trezegee offside goal neieskaitiits, peec mirkla veel paarliecinosaaks offside goal ieskaitiits... taalaakajaa macaa speeleeja 10 Juves aizsargi, pret 10 Arsenal uzbruceejiem - pretiigi bija iespiedusies savaa laukuma pusee, itkaa buutu Derby liimenja komanda, kura miistu no Arsenal! speeles gaitaa paraadiijaas arii plaisa starp Anglijas premjerliigu, tackles utt. zinjaa, pret Itaalijas, jaasaka laikam miiksto liigu... pasarg Dievs, kad vinji meegjinaaja speeleet/tacklot, kaa Anglijaa pienaakas - taas bija sausmas! Visaa visumaa, Juve bija visnozheelojamaakaa turniira komanda! kas paraadaas arii tabulaa! un speeles zinjaa taapat!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-04 14:39, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Tofix,
Ja neredzēji "Juventus"-"Arsenal" spēli, tad vari nesteigties ar pāragriem secinājumiem. Pret "Gunners" "Juve" izskatījās pat ļoti pieklājīgi.
Pret HSV gan itālieši vārtus neguva, tomēr bija apmierināti ar parādīto spēli, jo šajā spēlē viņi eksperimentēja ar formējumu 4-3-3. Par "Juves" sniegumu ČL es neuztraucos, jo pēc redzētā pārbaudes mačos esmu pārliecināts par savu favorītu gatavību augstākās klases mačiem


nekakaa te labi, es vinju redzeeju un Juve izskatiijaas, pat ljoti nozheelojami... netika galaa ar anglju fizisko speeli, pasi mauca pa kaajaam, iesita divus offside golus, turklaat paarliecinosus, no kuriem vienu ieskaitiija, jo tiesnesis bija zaljs gurkjis, cik dzirdeeju... peec tam, visi ierakaas kaa Anglijas 15. vietas augstaakais iipasniecei pieklaatos, savaa soda laukumaa un to tik dariijakaa atsitaas, liidziigi Rangeriem UEFA Cup pag. gadaa... Amauri bija kops taa gola, teju vieniigais, kurs paarkaapa centra liinijas robezu... miserable.

     [+] [-]

, 2008-08-04 14:41, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Nu un tad, ka aizmugurē? Pārbaudes spēlēs galvenais ir sagatavoties jaunajai sezonai. Šitā pateikt! Itālija man patīk daudz labāk par Vāciju, jo tur futbols ir daudz tehniskāks, tā ka nemeklē kašķi! Kurš bija pasaules labākais tiesnesis? Vai tad ne itālietis?
Ja gribi kasīties, varu iedot Tev mājasdarbu. Uzraksti ZPD par tiesāšanas nepilnībām A sērijā, ar piemēriem, protams.



A es saku, ka Vaacijaa ir tehniskaaks par Itaaliju un tu man vari puust piiliites cik gribi, es paliktu pie sava!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-04 14:41, pirms 16 gadiem
Offtopic, bet Hļeb ir guvis 1. vārtus Barcas labā!
1 2 55 komentāri