Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" ielaiž pirmajā minūtē un Amerikā piedzīvo zaudējumu pret "Juventus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Madrides "Real" ielaiž pirmajā minūtē un Amerikā piedzīvo zaudējumu pret "Juventus"
Vestons Makenijs. Foto: EPA/Scanpix

Amerikas Savienoto Valstu tūri turpina Spānijas vicečempione Madrides "Real", kas Orlando ar 1:3 piekāpās Turīnas "Juventus", pirmos vārtus zaudējot jau pirmajā minūtē. Savukārt Londonas "Chelsea" un Dortmundes "Borussia" apmainījās ar vēliem vārtiem – 1:1.

Turīnas "Juventus" vadības grožus ieguva jau spēles pirmajās sekundēs. Pie netraucēta sitiena no soda laukuma robežas tika amerikānis Vestons Makenijs. Lai gan bumba atdūrās pret vārtu stabu, īstajā vietā un laikā atradās Moize Kens (1:0). Turpinājumā nostrādāja amerikāņu sadarbība – Makenijs izkārtoja netraucētu sitienu Timotijam Veā, kurš dubultoja pārsvaru un guva pirmos vārtus pēc pievienošanās "Juventus".

Spānijas vicečempione nepadevās. Neilgi pirms puslaika pārtraukuma pēc Toni Krosa piespēles pa kreiso malu izrāvās Vinisiuss, ieturot pacietīgu pauzi un beidzot pārspējot Vojcehu Ščesniju, kurš līdz tam vairākas reizes bija glābis Turīnas kluba vārtus. Tiesa, tā palika vienīgā reize, kad Madrides "Real" izdevās tikt galā ar poļu vārtsargu.

Kompensācijas laikā ar pretuzbrukumu gala rezultātu uzstādīja Dušans Vlahovičs – "Juventus" uzvara ar 3:1. Amerikas tūres pirmajā spēlē turīnieši pēc 2:2 pendelēs pieveica "AC Milan", kamēr "Real" tā bija jau ceturtā spēle otrpus okeānam. Iepriekš pieveiktas "AC Milan" (3:2) un "Manchester United" (2:0), bet zaudēts Barselonai (0:3) un tagad arī "Juventus".

Čikāgā spēkojās Londonas "Chelsea" un Dortmundes "Borussia", un līdz pirmajiem vārtiem vajadzēja gaidīt krietni ilgāk par pirmo minūti. Tuvojoties pamatlaika beigām, vāciešiem vadību pēc stūra sitiena deva pussargs Mariuss Volfs, kurš izcēlās 80. minūtē. Tomēr "Chelsea" vēl pirms kompensācijas laika noskaidrošanas panāca izlīdzinājumu, apjukumu pie pretinieku vārtiem izmantojot un precīzi sitot 19 gadus vecajam uzbrucējam Meisonam Bērstovam – 1:1.

Jau pirmajā puslaikā savainojumā iedzīvojās "Chelsea" šovasar iegādātais uzbrucējs Kristofers Nkunkū, par kuru tika samaksāti 73,5 miljoni eiro.

     [+] [-]

, 2023-08-03 09:18, pirms 9 mēnešiem
Atkal dominē ar sitieniem un sitiniem vārtu rāmī,bet nespēj iesist.
Aizsargi staigā kā zombiji aizsardzībā. Par labās malas aizsargu spējām centrēt bumbas labāk nerunāsim

     [+] [-]

, 2023-08-03 10:06, pirms 9 mēnešiem
Smuki izģērbām
Par "Tiesa, tā palika vienīgā reize, kad Madrides "Real" izdevās tikt galā ar poļu vārtsargu." - tiesa gan, jo otrajā puslaikā tādas iespējas vairs nebija - vārtos jau bija Pinsoglio
Forza Juve!
P.S. Milzu Lempi mums nafig nevajag