Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi tēvs ieradies Barselonā, lai veiktu pārrunas ar kluba vadību

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mesi tēvs ieradies Barselonā, lai veiktu pārrunas ar kluba vadību
Lionels Mesi. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas vicečempiones futbolā “Barcelona” seja Lionels Mesi joprojām uzstāj, ka vēlas pamest Kataloniju un izmēģināt spēkus citā komandā. Šodien Barselonā ieradies viņa tēvs Horhe, kurš tiksies ar kluba prezidentu Žuzepu Bartumeu.

Lionela Mesi tēvs Horhe trešdien ieradās Barselonā, lai tiktos ar kluba prezidentu Žuzepu Bartumeu un runātu par Mesi palaišanu uz citu komandu bez atlīdzības izmaksāšanas. Protams, Mesi tēvu lidostā ielenca kameru un žurnālistu pūlis. Sākumā Horhe atvairījās, atbildot, ka neko par situāciju nezina. Mirkli vēlāk gan viņš izteicās, ka Mesi palikšana “Barcelona” rindās izskatās sarežģīta.

“Barcelona” uzskata, ka ir spēkā līgums, kas paredz Mesi līguma izpirkuma summu 700 miljonu eiro apmērā, bet futbolists uzskata, ka var pamest klubu par brīvu. Protams, arī Mesi tēvs ir līdzīgās domās - ka līgumā ierakstītais datums Covid-19 dēļ vairs nebija spēkā, tāpēc Mesi drīkst pamest Barselonu.

Mesi uz citu komandu - starp pretendentēm tiek nosauktas “Manchester City”, Parīzes “Saint-Germain” un Milānas “Inter” - nav pārcēlies, jo neviena no vienībām negrib iesaistīties tiesu darbos ar “Barcelona”. Komandas nogaida situāciju, cerot, ka Mesi pašam izdosies vienoties vai pierādīt, ka viņam ir taisnība.

Par galveno favorīti tiek nosaukta “Manchester City”, bet Katalonijas medijos parādījusies informācija, ka tās galvenais treneris Žuzeps Gvardiola sarunā ar Mesi pat aicinājis futbolistu kārtīgi pārdomāt savu lēmumu un varbūt pat izšķirties par karjeras beigšanu “Barcelona” kreklā.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/09/02/foo...

     [+] [-]

, 2020-09-02 20:34, pirms 4 gadiem

     [+] [-]

, 2020-09-04 16:07, pirms 4 gadiem
Horhes Messi foto studijā!