Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Deportivo" iegādājas aizsargu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Deportivo" iegādājas aizsargu
Diego Koloto (pa kreisi)
Foto: AFP

Argentīniešu futbola aizsargs Diego Koloto ir noslēdzis līgumu ar spāņu futbola klubu Lakoruņjas "Deportivo". Futbolists noslēdzis līgumu ar klubu uz četrām sezonām.

27 gadus vecais aizsargs, līdz šim, spēlēja Meksikā, taču tagad nolēmis pārcelties uz Spāniju. Aizsargs noslēdzis līgumu ar klubu uz četrām sezonām, taču sīkākas līguma detaļas netiek izpaustas.

"Deportivo" par Koloto pāreju nāksies šķirties no diviem ar pusi miljoniem eiro. Argentīniešu futbolists līdz tam pārstāvēja "Atlas" futbola klubu, bet vēl līdz tam spēlēja "Universidad Autonoma".

Lielākais aizsarga panākums viņa līdzšinējā karjerā ir izcīnītais Pasaules kauss 2001. gadā, spēlējot Argentīnas U-20 izlasē. Pirms pārcelšanās uz Meksiku Diego spēlēja "Club Estudinaites", kura rindās aizvadīja 119 spēles, gūstot četrus vārtus.

Izmantotie resursi:
uefa.com