Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ezils: "Morinju mani "Real" ģērbtuvē nosauca par gļēvuli"

Agris Suveizda

Ezils: "Morinju mani "Real" ģērbtuvē nosauca par gļēvuli"
Mesuts Ezils un Žuzē Morinju
Foto: AFP/Scanpix

Londonas "Arsenal" pussargs Mesuts Ezils savā jaunajā autobiogrāfijā, kuras fragmentus publicējis vācu laikraksts Bild, atklāja kādu epizodi no pavadītā laika Madrides "Real", kā arī komentēja, kādēļ savulaik izvēlējies "Real", nevis "Barcelona".

"Morinju man sacīja: "Tu domā, ka ar divām skaistām piespēlēm ir gana…Tu domā, ka esi tik labs, ka pietiek spēlēt ar 50%. Tu domā, ka esi pārāk jauks, lai spēlētu izklupienā." Pēc tam Morinju piebilda: "Vai tu zini, kā tavas divcīņas izskatās? Nē? Es tev parādīšu," rakstīts Ezila autobiogrāfijā. Un tad Morinju pussarga priekšā staigāja uz pirkstgaliem, turot rokas tuvu Ezilam, un tad lēkāja pa visu ģērbtuvi.

Ezils starp abiem radušos spriedzi salīdzināja ar divu bokseru iznīcinošu lūkošanos viens otra acīs pirms pirmā raunda. "Viņš neizrādīja nekādas emocijas. Tikai gaidīja manu reakciju. To, cik ļoti es viņu tobrīd ienīdu. Un es īstenībā Morinju mīlu," sacīja Ezils. Un pēc tam niknais Ezils iemeta trenerim ar savu kreklu un aicināja viņu iet laukumā un spēlēt pašam.

Vācijas izlases pussargs sacīja, ka ar to viss nebeidzās un Morinju mēģināja viņu psiholoģiski iespaidot, lai saniknotu un liktu spēlēt labāk: "Ak, tu tagad padodies? Tu esi tāds gļēvulis. Ko tu gribi? Līst skaistā, siltā dušā? Izmazgāt savus matus? Būt vienatnē? Vai tu vēlies pierādīt saviem komandas biedriem, stadionā esošajiem faniem un arī man, ko tu spēj?"

2010. gada vasarā daudz tika runāts, ka Ezils ir panācis vienošanos ar "Barcelona", tomēr augustā Brēmenes "Werder" līderis pārcēlās pie katalāņu niknākās sāncenses Madrides "Real". "Pēc Pasaules kausa finālturnīra manī ieinteresēta bija "Arsenal", kā arī Mančestras "United", Minhenes "Bayern", "Barcelona" un Madrides "Real", teikts autobiogrāfijā. "Mans aģents diskutēja ar "Bayern" par pāreju. Klubs viņam atklāja savus plānus manā sakarā un to, kā viņi vēlētos mani izmantot. Viņam bija līdzīgas sarunas arī ar citiem klubiem.

Pirms devos uz Barselonu, biju pārliecināts, ka tas būs mans nākamais klubs. Vēlējos pievienoties "Barcelona" – pasaulē nebija komandas, kas spēlētu skaistāku futbolu. Bet [galvenais treneris Žuzeps] Gvardiola neapmeklēja pārrunas un nākamajās dienās man arī nepiezvanīja. Un arī neatsūtīja nevienu īsziņu. Viņš neizrādīja to, ka arī viņš vēlas mani iegādāties, un mana interese par pievienošanos "Barcelona" ātri noplaka."

Izmantotie resursi:
Mesut Ozil Jose Mourinho called me a coward in...
'Pep didn't call me' - Ozil reveals why he...
Weltmeister verrät in neuem Buch | Özil:...

  +2 [+] [-]

, 2017-03-02 21:29, pirms 7 gadiem
Mourinjo jau tikai centās izspiest no viņa maksimumu. Ja Ezilam būtu lielāks sportiskais niknums un nekaunība,tad būtu izcils vīrs..

     [+] [-]

, 2017-03-02 21:43, pirms 7 gadiem
Laimes Lācis rakstīja: Mourinjo jau tikai centās izspiest no viņa maksimumu. Ja Ezilam būtu lielāks sportiskais niknums un nekaunība,tad būtu izcils vīrs..
Aaaa... nu tagad skaidrs, rakstā jau tas nebija minēts.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-02 22:45, pirms 7 gadiem
labi vien vinjam pasham,ka neaizgaaja uz Barcu,nebuutu izaudzis par taadu speeleetaaju kaads ir,aiz Xavi un Iniestas muguras

     [+] [-]

, 2017-03-03 00:21, pirms 7 gadiem
Interesanti, interesanti. Sajūta, ka Arsenālā nepaliks, tikai nezinu, kur aizietu citur. Bayernā it kā varētu, bet tur jau priekšā Thiago, kas arī ir izcils

  +2 [+] [-]

, 2017-03-03 01:24, pirms 7 gadiem
...vispār jau tas, kas notiek ģērbtuvēs - nav iznesams uz āru!
Tāds ir sporta likums!

  +2 [+] [-]

, 2017-03-03 07:00, pirms 7 gadiem
dakots
01:24
...vispār jau tas, kas notiek ģērbtuvēs - nav iznesams uz āru!
Tāds ir sporta likums!

Jā, ja vien neraksta autobiogrāfiju!

     [+] [-]

, 2017-03-03 08:22, pirms 7 gadiem
šitas labs! ir, ko pamācīties!

  -1 [+] [-]

, 2017-03-03 16:53, pirms 7 gadiem
Tas, ka Ezils ir mīkstais, kurš grib izbraukt ar dancošanu tāpat visiem ir skaidrs. Tas, ka viņš neatdod visus spēkus, ka viņam nepatīk divcīņas ir tas, kas tracina Arsenal fanus jau gadiem. Bet es nespēju noticēt, ka viņš ir tik liels muļķis, lai to aprakstītu savā autobiogrāfijā, pie tam vēl esot aktīvam spēlētājam. Ja man treneris būtu teicis šādus vārdus man būtu kauns to pastāstīt pat saviem draugiem, kur nu vēl visai pasaulei. Pilnīgs losis.