Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" bez MSN neuzveic 3. līgas komandu, Zidāna dēlam vārti

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Barcelona" bez MSN neuzveic 3. līgas komandu, Zidāna dēlam vārti
Luiss Enrike
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar aizvadītas vairākas spēles Spānijas futbola kausa izcīņā. "El Clasico" gaidās Madrides "Real" vēlreiz sagrāva "Cultural", savukārt "Barcelona" bez vadošajiem uzbrucējiem pirmajā mačā viesos nespēja pārspēt citu trešās līgas komandu "Hercules" - 1:1.

Kamēr 15 no 16 pāriem šajās dienās aizvadīja (vai aizvadīs) tikai pirmo no divām spēlēm, Madrides "Real" šodien aizvadīja jau atbildes spēli, jo drīzumā jāpiedalās FIFA klubu Pasaules kausa izcīņā. Ņemot vērā gan pirmās spēles iznākumu (7:1), gan it sevišķi to, ka jau sestdien gaidāms "El Clasico", Zinedins Zidāns daudzus labākos, protams, pietaupīja. Tiesa, pirmās komandas spēlētāju tāpat netrūka - pamatsastāvā izgāja Pepe, Karahals, Isko, Kasemiru, Načo, arī trenera uzticību nebaudošais Hamess Rodrigess.

Jebkurā gadījumā "Real" sastāvs bija atšķaidīts un par galveno varoni kļuva 23 gadus vecais Diass Mariano, kura kontā "La Liga" karjerā nieka 13 minūtes. Viņš šovakar pret "Cultural" atklāja rezultātu pēc 30 sekundēm, bet kopumā sasniedza "hattrick". Vieni vārti arī Hamesa un arī uz maiņu nākušā Zidāna 21 gadus vecā dēla Enco (gols debijas spēlē) kontā, bet viesi var lepoties ar goda vārtiem pirmā puslaika pēdējā minūtē, tobrīd panākot 1:3. "Real" par savu pārākumu nelika šaubīties nevienā no dueļiem ar trešās līgas pārstāvi - 7:1 un 6:1.

Lielākas problēmas šovakar radās "Barcelona", kas, protams, arī bija "El Clasico" gaidās un ne tuvu nebija labākajā sastāvā. Pamatsastāvā gan izgāja Aleišs Vidals, Lukass Diņs un Samuels Imtitī, taču trūka kvalitātes tieši uzbrukumā, kas, protams, pilnībā iztika bez MSN. Tiesa, bija Arda Turans un Rafinja, vidējā līnijā Deniss Svaress, taču pret trešās līgas pārstāvi "Hercules" (kas vēl pirms dažiem gadiem atradās "La Liga") līdz pārtraukumam vārtus gūt neizdevās. Turklāt diži daudz momentu Barselonai nemaz nebija.

Vēl trakāk - 52. minūtē "Hercules" ieguva vadību! Tika izpildīts viltīgs centrējums no kreisā flanga, bumba aizceļoja līdz pat tālajam stabam, kur jau gaidīja Davids Maincs (1:0). Kritiskā brīdī "Barcelona" nāca talkā "vārti no nekā" jeb ļoti veiksmīgs tālsitiens - sešas minūtes pēc vārtu ielaišanas to paveica 18 gadus vecais jauneklis Karlsess Alena, kurš ikdienā pārstāv "Barcelona II", bet šosezon četrreiz ticis uz rezervistu soliņa (laukumā gan nav izgājis) "La Liga" mačos. Uz ko vairāk nekā 1:1 "Barcelona" šovakar nebija spējīga un, kaut arī divu spēļu summā Luisa Enrikes komanda tāpat ir liela favorīte, pirmajā spēlē piedzīvota rūgta vilšanās.

Arī "Atletico" spēlēja ar sastāvu tālu no spēcīgākā - kā zināmākie bija Janiks Karasko, Sauls un Anhels Korea, taču pat viņi ne katru reizi svarīgos mačos tiek pamatsastāvā. Tomēr trešās līgas pretiniece "Guijuelo" izrādījās pārāk vāja - "Atletico" uzvarēja ar 6:0, jau 57. minūtē tiekot līdz 5:0. Par galveno varoni kļuva Karasko, kurš 29. minūtē sagādāja komandai pendeli, kas ļāva panākt svarīgo 1:0. Pēc tam Karasko guva arī divus vārtus no spēles.

Vienīgais pāris, kurā pirmajā spēlē zemākas līgas komanda pārspēja "La Liga" pārstāvi, bija "Cordoba" pret "Malaga". "Cordoba" vēl 2014./15. gada sezonā spēlēja "La Liga" un no tās izkrita, bet šovakar savā laukumā pārspēja augstākās līgas klubu no Malagas ar 2:0, abus vārtus gūstot pēc 70. minūtes.

Spānijas kausa izcīņa, 1/16 fināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Cultural Leonesa (III) - Real Madrid (I)1:71:62:13
Toledo (III) - Villarreal (I)0:320.dec.
Formentera (IV) - Sevilla (I)1:521.dec.
Hércules (III) - Barcelona (I)1:121.dec.
Guijuelo (III) - Atlético Madrid (I)0:620.dec.
UCAM Murcia (II) - Celta Vigo (I)0:122.dec.
Córdoba (II) - Málaga (I)2:021.dec.
Alcorcón (II) - Espanyol (I)1:122.dec.
Sporting Gijón (I) - Eibar (I)1:221.dec.
Granada (I) - Osasuna (I)1:021.dec.
Leganés (I) - Valencia (I)1:321.dec.
Real Betis (I) - Deportivo La Coruña (I)1:021.dec.
Racing Santander (III) - Athletic Bilbao (I)30.nov.22.dec.
Valladolid (II) - Real Sociedad (I)30.nov.20.dec.
Huesca (II) - Las Palmas (I)30.nov.21.dec.
Gimnàstic (II) - Alavés (I)30.nov.22.dec.

Iekavās norādīta pārstāvētā līga.

     [+] [-]

, 2016-12-01 01:04, pirms 7 gadiem
nja,pat nezinu ko teikt,Barca B speelee vienaa divizionaa ar Herkules un ienjem pirmo vietu,atsuuta vairaakus pirmaas komandas speeleetaajus klaat un tik nichu dabuuja,pat bez mega vaartsarga seiviem vai 90% seezot pie pretinieka soda laukuma,vairaak biedee Enrikes sejas izteiksme,kas pauzz tikai to,ka dzekam nav vairs ideju kaa kaut ko veerst par labu,cerams ka Iniestas atgrieshanaas nedeeljas nogalee mainiis situaaciju

     [+] [-]

, 2016-12-01 01:08, pirms 7 gadiem
Nu galīgi Barcelonai pēdējās spēlēs neiet ,bet nu labi ,ka vismaz beigu beigās nezaudēja ...

     [+] [-]

, 2016-12-01 01:15, pirms 7 gadiem
badijs4 rakstīja: Nu galīgi Barcelonai pēdējās spēlēs neiet ,bet nu labi ,ka vismaz beigu beigās nezaudēja ...
liidz zaudeejumam tur taalu jo taalu bija,bet tas nemaina faktu,vismaz Alenam traki smuks gols,jau kaadu laiku viena no manaam lielaakajaam naakotnes ceriibaam no akadeemijas,jaasagaida veel kad Paikam iedos iespeeju debiteet pirmajaa komandaa,un ka Umtiti atpakalj ierindaa,tik jociigi kaapeec Marlons nespeeleeja vienaa paarii ar vinju

     [+] [-]

, 2016-12-01 01:23, pirms 7 gadiem
izraadaas ka Marlons ir kljuvis par birokraatijas vergu

Marlon Santos left out of Barēa squad to avoid...

     [+] [-]

, 2016-12-01 09:06, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: izraadaas ka Marlons ir kljuvis par birokraatijas vergu

http://www.sport-english.com/en/news/barca/marlon-santos-left-out-barca-squad-avoid-another-cheryshev-case-5662621
nu nekas, liidz janvaarim tikai meenesis, veel jau arii UCL varees uzspeeleet vienu speeli. njemshanaas ap vinja papiira kaartoshanu nedaudz atgaadina Messi karjeras saakumu - te gan pati Barca pie vainas, ne pashi-zinaat-kas-caur-starpniekiem, kaa toreiz...

     [+] [-]

, 2016-12-01 09:51, pirms 7 gadiem
Domāju, ja vēl Barca zaudēs El Clasico tiks domāts par jaunu treneri...

     [+] [-]

, 2016-12-01 10:18, pirms 7 gadiem
atkal blondie grēki bezspēcīgi... Bail pat domāt kas sestdien notiks... Hala madrid

  +1 [+] [-]

, 2016-12-01 10:24, pirms 7 gadiem
sanco31 rakstīja: atkal blondie grēki bezspēcīgi... Bail pat domāt kas sestdien notiks... Hala madrid
tik problemaatiski ar lasiishanu vai vienkaarshi indigo?