Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Espanyol'' atlaiž treneri Markezu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Espanyol'' atlaiž treneri Markezu
Bartolome Markezs
Foto: AFP

Spānijas augstākās līgas futbola klubs ''Espanyol'' no galvenā trenera amata atbrīvojis Bartolomi Markezu.

Markezs pie Barselonas komandas stūres bija paspējis nostrādāt tikai 13 spēles, taču pēdējās četrās spēles piedzīvotie zaudējumi likuši kluba vadībai pieņemt lēmumu atteikties no Markeza pakalpojumiem.

Markezs ''Espanyol'' klubā par treneri strādāja jau desmit gadus. 1998. gadā viņš tika apstiprināts par kluba jauniešu komandas treneri, bet sešus gadus vēlāk Markezs kļuva par ''Espanyol'' pirmās komandas trenera asistentu, strādājot Migela Anhela un vēlāk arī Ernesto Valverdes vadībā. Aizvadītajā vasarā Markezam tika izteikts piedāvājums kļūt par pirmās komandas galveno treneri, ko Markezs pieņēma, noslēdzot līgumu uz vienu gadu.

Markeza vadībā komanda 13 Spānijas čempionāta spēlēs spēja iegūt 12 punktus, taču pēdējās četrās spēlēs tika piedzīvoti zaudējumi. Un pēc vakardienas zaudējuma savā laukumā ar 0:1 pret Hihonas ''Sporting'' Markezs tika atbrīvots no amata.

Izmantotie resursi:
lfp.es

  -2 [+] [-]

, 2008-12-01 02:13, pirms 15 gadiem
skumīgi

  -1 [+] [-]

, 2008-12-01 03:44, pirms 15 gadiem
Kāds nezin vai tas gadienā nav kāds Rafaela Markeza (FC Barcelona spēlētājs) radinieks ???

     [+] [-]

, 2008-12-01 12:55, pirms 15 gadiem
Spec_Alfa rakstīja: Kāds nezin vai tas gadienā nav kāds Rafaela Markeza (FC Barcelona spēlētājs) radinieks ???
Rafaels Markezs ir meksikānis, bet Bartolome nāk no Barselonas (Spānijā, Katalonijā). Tas vienkārši ir ļoti izplatīts uzvārds Spānijā un Latīņamerikas valstīs.