Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Karaļa kauss: "Barcelona" grūta uzvara, Solari pirmajā spēlē Madrides "Real" uzvar 4:0

Rolands Eliņš

Karaļa kauss: "Barcelona" grūta uzvara, Solari pirmajā spēlē Madrides "Real" uzvar 4:0
Foto: EPA/Scanpix

Spānijas Karaļa kausa izcīņā futbolā 1/16 fināla pirmajās spēlēs uzvaras izcīnīja favorītes „Barcelona”, Madrides „Real”, kā arī vakar Madrides „Atletico”.

Pēc iespaidīgās sagrāves „El Clasico”, ar 5:1 pieveicot Madrides „Real”, „Barcelona” šodien ilgi pamocījās ar pēc spēka trešās līgas komandu „Leonesa”. „Barcelona” sākumsastāvā nebija vairāku ierasto pirmā sastāva spēlētāju, taču bija, piemēram, Arturo Vidals, Usmans Dembelē un Deniss Svaress, bet vārtus pamatlaikā tāpat neizdevās gūt.

„Barcelona” uzvaru izdevās izraut tikai kompensācijas laika pirmajā minūtē, kad pēc Dembelē piespēles savus pirmos vārtus Barsas sastāvā guva franču aizsargs Klements Lenglē, kurš laukumā devās uz maiņu. Viņš šovasar par 36 miljoniem eiro tika iegādāts no „Sevilla”.

Jāpiemin, ka pēc rokas savainojuma sadziedēšanas „Barcelona” treniņos atgriezies Lionels Mesi, tiesa, viņš darbojās atsevišķi no galvenā sastāva. Tiek cerēts, ka Mesi spēles gatavībā varētu būt pēc pusotras nedēļas.

Madrides „Real” tikmēr šovakar aizvadīja pirmo spēli galvenā trenera pienākumu izpildītāja Santjāgo Solari vadībā. Spēlē pret ceturtās līgas komandu „Melilla” karaliskais klubs izlika visai spēcīgu sastāvu ar Karimu Benzemā, Serhio Ramosu un Marko Asensio priekšgalā, kas noveda pie uzvaras ar 4:0. Benzemā guva komandas pirmos vārtus, Asensio izcēlās pirmā puslaika beigās, bet ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās 22 gadus vecais spānis Alvato Odriozola.

Līdz ar šo kausa spēli „Real” ir izdevies nedaudz uzlabot savu katastrofālo oktobra vārtu gūšanas statistiku. Šī ir pirmā spēle kopš 19. septembra, kurā „Real” uzvarēja ar vismaz divu vārtu pārsvaru, un pirmā reize kopš pirmā septembra, kad „Real” vienā spēlē guvusi četrus vārtus.

Savukārt vakardienas spēlē Madrides „Atletico” ar 1:0 pārspēja „Sant Andreu” no Spānijas ceturtās līgas. Uzvaras vārtus 33. minūtē guva Želsons Martins.

Atbildes spēles 1/16 finālā paredzētas decembra sākumā.

     [+] [-]

, 2018-11-01 01:18, pirms 5 gadiem
Nabaga Sampers,pagaajusho sezonu gandriiz visu izlaida smagas traumas deelj,shodien pirmo reizi piedalijaas oficiaalaa speelee un jau pirmajaa puslaikaa atkal dabuu traumu,kur var taa neveikties.
Ja par speeli,neizskatiijaas ka tuvaakie rezervisti(Malkoms,Deniss,Vidals un tas pats Dembele)nu ljoti gribeeja sevi pieraadiit laukumaa,vinjiem speele ko aizmirst,bet jaunie centra aizsargi Chumi un Kuenka gan sev blocinjos ierakstiija lielus plusus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-11-01 08:40, pirms 5 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: Solari nākamais Zidāns

kepkas atkal liks karstu, bet ne jau Zidānā vai CR, tagad Solari bija tā fiška, bet komandas īstajos līderos kā Isko, Beilā
Nu tak skaidrs, ka tieši tā būs, šitāda debija tomēr ar 4:0 ne katram ir pa spēkam... nākotne liekas spoža!

     [+] [-]

, 2018-11-01 10:09, pirms 5 gadiem
Kāpēc nav raksta par Vācijas kausu, Francijas Līgas kausu un Milan-Genoa spēli A Sērijā?

  -1 [+] [-]

, 2018-11-01 10:33, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc nav raksta par Vācijas kausu, Francijas Līgas kausu un Milan-Genoa spēli A Sērijā?
Nu tad uzraksti