Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

UEFA samazina Madrides ''Atletico'' sodu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

UEFA samazina Madrides ''Atletico'' sodu
Nekārtības ''Atletico'' stadionā spēlē pret Marseļu
Foto: AFP

UEFA samazinājusi Madrides ''Atletico'' aizliegumu aizvadīt mājas spēles Čempionu līgā no trīs spēlēm uz divām. Viena no divām spēlēm atlikta uz diviem gadiem. Pie tam, spēles tomēr varēs notikt ''Atletico'' stadionā, bet bez skatītājiem.

''Ateltico'' sākotnēji bija saņēmis aizliegumu aizvadīt trīs UEFA Čempionu līgas spēles savā laukumā pēc nekārtībām turnīrā spēlē 1. oktobrī pret Marseļas ''Olympique''. Madrides klubs iesniedza apelāciju, kas vakar tika izskatīta UEFA disciplinārās komitejas sēdē.

''Atletico'' nākamo mājas spēli pret ''PSV Eindhoven'' drīkstēs aizvadīt savā laukumā nevis neitrālā laukumā kā tas bija paredzēts sākotnējā UEFA sodā, tiesa, bez skatītājiem. Klubam uzliktais 150 000 eiro sods paliek spēkā.

Komandas trenerim Havjēram Agirrem uzliktā divu spēļu diskvalifikācija netika atcelta, un ''Atletico'' bez sava trenera būs jāiztiek spēlēs pret ''Liverpool'' un ''PSV''.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2008-11-01 01:23, pirms 16 gadiem
Murgs, kada jega likt sodus ka tos pec tam maina?

  +1 [+] [-]

, 2008-11-01 08:00, pirms 16 gadiem
Vot šie ir sodi nevis tie ko liek FK Rīgai. Bet vispār murgs, jo ne jau spēlētāji un treneris vainīgi, ka līdzjutēji nemāk uzvesties un taisa nekārtības!!!

P.S. Pret Liverpool bez trenera būs smagi, pret PSV vēl var iztikt!