Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Francija draudzības spēlē ar 4:0 uzveic Norvēģiju

Francija draudzības spēlē ar 4:0 uzveic Norvēģiju
Olivjē Žirū
Foto: AFP/Scanpix

Gatavojoties Pasaules kausa izcīņas finālturnīram, pie pārliecinošas uzvaras tikusi Francijas futbola izlase, kas "Stade de France" ar 4:0 sakāva Norvēģiju. No PK dalībniecēm 27.maijā laukumā vēl devās Japāna, kas ar minimālo 1:0 uzvarēja Kipru.

Lai gan Francijas futbola valstsvienības galvenais treneris Didjē Dešāns ik pa laikam atgādina, ka viņa trenētā komanda nav starp galvenajām Pasaules kausa pretendentēm, tomēr vismaz norvēģi francūžiem nebija šķērslis. Parīzes "Stade de France" stadionā Francija uzvarēja ar pārliecinošo 4:0.

Rezultātu 15.minūtē atklāja Pols Pogbā, bet atlikušie trīs vārti tika gūti otrajā puslaikā. 51.minūtē Francijas pārsvaru dubultoja Olivjē Žirū, bet pēc 16 minūtēm 3:0 panāca Loiks Remī, kurš tikai divas minūtes pirms vārtu guvuma bija devies laukumā uz maiņu. Divas minūtes pēc Remī vārtu guvuma Žirū guva savus otros un komandas ceturtos vārtus, panākot 4:0.

PK finālturnīrā Francija spēlēs vienā grupā ar Šveici, Ekvadoru un Hondurasu. Norvēģija līdz finālturnīram neaizsniedzās, Eiropas atlases zonas E grupā paliekot ceturtajā vietā ar 12 punktiem.

Citā spēlē Japāna ar 1:0 uzvarēja Kipru. Vienīgos vārtus guva "Schalke 04" aizsargs Acuto Učida. Japāņi finālturnīrā spēlēs vienā grupā ar Kolumbiju, Grieķiju un Kotdivuāru.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

  -1 [+] [-]

, 2014-05-28 02:43, pirms 10 gadiem
baigi jau nu draudzīgi