Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Svaress atgriezies treniņos, par Riberī joprojām neziņa

Agris Suveizda

Svaress atgriezies treniņos, par Riberī joprojām neziņa
Luiss Svaress
Foto: AFP/Scanpix

Tikai 11 dienas pēc operācijas treniņā atgriezās Urugvajas futbola izlases līderis Luiss Svaress, kurš gan nepiedalījās pilnā sesijā un kuram vēl tāls ceļš ejams, lai būtu pilnībā gatavs doties laukumā.

"Luiss Svaress šonedēļ pievienosies pārējai komandai un atkarībā no tā, kā reaģēs viņa ceļgals, redzēsim, cik drīz varēsim ar viņu rēķināties kā pamatsastāva spēlētāju," sacīja Urugvajas galvenais treneris Oskars Tavaress. Urugvajiešu treneris cer, ka Svaress būs gatavs finālturnīra otrajai spēlei pret Angliju, kas notiks 19. jūnijā, taču maz ticams, ka viņš 14. jūnijā varēs spēlēt pret Kostariku.

"Cilvēki runā, ka Forlans aizstās Svaresu, bet vēl nekas nav izlemts. Pamatsastāvu pret Kostariku izvēlēsimies tikai dienu pirms spēles," Tavaress turpināja. Svaresam, kurš 33 spēlēs guva 31 vārtus un Anglijas Premjerlīgā pārliecinoši kļuva par labāko snaiperi, maijā tika veikta meniska operācija. Pirmajā pārbaudes spēlē pret Ziemeļīriju (1:0) priekšējā līnijā blakus Edinsonam Kavani spēlēja Djego Forlans.

Tikmēr Francijā turpinās neziņa par Franka Riberī veselības stāvokli. Presē izskanējušas dažādas versijas par Riberī gatavību doties uz Brazīliju, bet izlases galvenais treneris Didjē Dešāns pagairām izvairās sniegt konkrētu atbildi. "Viņš sāk kļūt nikns. Viņš ir noraizējies un norūpējies par savu situāciju," L'Equipe sacīja uzbrucējs Olivjē Žirū. "Mums ir jāpalīdz viņam noturēties un būt pacietīgam." Vakardienas pārbaudes spēlē pret Paragvaju (1:1) Riberī palika rezervē.

Izmantotie resursi:
Luis Suarez returns to training on Monday
Bleus - Ribéry est «inquiet»

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-03 01:08, pirms 10 gadiem
ajrisūdezda rakstīja: Žēl , ka Suaress nav paņemts, tomēr EPL rezultatīvākais špīlers.
Vecais, tu to nopietni pārlasi vēlreiz rakstu.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-03 01:38, pirms 10 gadiem
Darthvaka rakstīja: Vecais, tu to nopietni pārlasi vēlreiz rakstu.
izlasi vinja niku un raksta autora niku,ironija par Suaresa uzvaarda izrunu aciimredzama