Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Domeneks: "No Benzemā nav nekādas jēgas"

Agris Suveizda

Domeneks: "No Benzemā nav nekādas jēgas"
Karims Benzemā un Franks Riberī
Foto: SIPA/Scanpix

Francijas izlases uzbrucējs Karims Benzemā valstsvienībā vārtus nav guvis jau vairāk nekā deviņus mēnešus, un Madrides "Real" spēlētājs pastāvīgi tiek kritizēts. Pēc piektdienas uzvaras pār Gruziju (3:1), kurā Karims atkal palika sausā, bijušais izlases treneris sacīja, ka Benzemā ir bezjēdzīgs.

"Esmu to jau teicis: Benzemā pierāda savu bezjēdzību, un Riberī joprojām ir nestabils. Bet tā ir bijis jau iepriekš," Domeneks piektdienas spēli komentēja savā Twitter kontā. Uzbrukuma partneri aizstāvēja Londonas "Arsenal" uzbrucējs Olivjē Žirū: "Viņš radīja iespējas. Centos radīt arī viņam. Centos viņu meklēt [laukumā]. Tā ir sadarbība, kas var strādāt, un spēlē pret Gruziju daudz sasniedzām. Nav nekādu problēmu."

"Viņam šobrīd nedaudz trūkst pārliecības, taču viņš daudz strādā komandas labā. Viņš cenšas, un viņam ir nepieciešams mūsu un līdzjutēju atbalsts," Franks Riberī piekrita, ka Benzemā izlasē nerāda savu labāko formu. Tomēr Les Bleus galvenais treneris Didjē Dešāns, lai arī atzina, ka Benzemā bija iespējas, kuras viņš neizmantoja, sacīja, ka joprojām tic potenciālajam izlases uzbrukuma līderim.

"Ceru, ka Benzemā turpinās negūt vārtus un ka viņam pret mums būs slikta diena, jo viņš ir lielisks spēlētājs - ja viņam dod kaut niecīgāko brīvību laukumā, viņš var gūt vārtus," sacīja Načo Monreals, kurš, visticamāk, aizsardzības labajā malā aizstās savainoto Džordi Albu. "Benzemā un Žirū Francijai ir ļoti svarīgi spēlētāji. Labi zinām Žirū, viņš ir ļoti spēcīgs un mērķtiecīgs. Taču neatkarīgi no tā, kas spēlēs, mums vajadzēs būt ļoti uzmanīgiem."

Benzemā jau ilgu laiku tiek kritizēts, tāpat līdzjutēji mājas spēlēs neskopojas ar svilpieniem. Vēl vairāk publikas nepatiku Benzemā pret sevi izsauca ar nesenajiem komentāriem par to, ka viņu neviens nevar piespiest dziedāt Marseljēzu un ka neredz nekādu problēmu tajā, ka viņš nedzied himnu. Benzemā izlases rindās vārtus nav guvis jau kopš pagājušā gada piektā jūnija, kad pārbaudes spēlē pirms Eiropas čempionāta Benzemā guva divus vārtus pret Igauniju (4:0). Kopš tā laika Karims laukumā devies 12 mačos (visos pamatsastāvā) un sauso sēriju pagarinājis jau līdz 928 minūtēm. Madrides "Real" rindās Benzemā šosezon "La Liga" un Čempionu līgā 28 spēlēs guvis 11 vārtus.

Rītvakar Francija grupas centrālajā un, ļoti iespējams, izšķirošajā spēlē "Stade de France" arēnā uzņems Eiropas un pasaules čempioni Spāniju. Pateicoties Spānijas negaidīti zaudētajiem punktiem (mājās 1:1 pret Somiju), Francija ar desmit punktiem ir kļuvusi par I grupas līderi. Spānijai ir par diviem punktiem mazāk. Izlašu pirmā savstarpējā spēle Madridē noslēdzās ar neizšķirtu 1:1.

Izmantotie resursi:
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-25 22:09, pirms 11 gadiem
Who cares

  +7 [+] [-]

, 2013-03-25 22:09, pirms 11 gadiem
kāds zin, kapēc pa VSB rādīs Anglija-Melnkalne, nevis FRA-ESP??

  +2 [+] [-]

, 2013-03-25 22:09, pirms 11 gadiem
NO Domeneka ari nav lielas jiegas!!!

     [+] [-]

, 2013-03-25 22:16, pirms 11 gadiem
kresnais rakstīja: kāds zin, kapēc pa VSB rādīs Anglija-Melnkalne, nevis FRA-ESP??
tapēc ka būs interesantāk!

  +4 [+] [-]

, 2013-03-25 22:48, pirms 11 gadiem
kresnais rakstīja: kāds zin, kapēc pa VSB rādīs Anglija-Melnkalne, nevis FRA-ESP??
leetaka translacija

  +2 [+] [-]

, 2013-03-25 23:37, pirms 11 gadiem
Domeneks ir vislielākā Bezjēga.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-25 23:54, pirms 11 gadiem
v3_karstgalvis rakstīja: Mainam pret Rudnev!
Kam tādu amatieri vajag

  +2 [+] [-]

, 2013-03-25 23:56, pirms 11 gadiem
Frančiem tak ir Giroud nekāds nabaga Benzema nav vaidzigs.

  -2 [+] [-]

, 2013-03-26 00:59, pirms 11 gadiem
Mario★Balotelli rakstīja: Kam tādu amatieri vajag
Bundeslīgai acīmerdzot to "amatieri" vajag.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja