Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Del Boske: "Koštam PK finālturnīrā nebūs garantēta vieta Spānijas izlasē"

Agris Suveizda

Del Boske: "Koštam PK finālturnīrā nebūs garantēta vieta Spānijas izlasē"
Djēgu Košta šosezon 15 spēlēs ir guvis 15 vārtus
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola izlases galvenais treneris Visente Del Boske sarunā ar presi atzina, ka jūt nelielu pienākuma apziņu izsaukt Djēgu Koštu, taču piebilda, ka brazīlietim vieta valstsvienībā netiks garantēta.

"Djēgu Koštam izlasē nav neierobežota uzticības kredīta. Taisnība, ka jūtam nelielu pienākumu [viņu izsaukt], taču pēdējais lēmums par sastāvu 2014.gada Pasaules kausa izcīņai tiks pieņemts, balstoties uz viņa sniegumu sezonas laikā," Visente Del Boske sacīja preses konferencē.

Tas viņam bija riskants lēmums, jo savu sapni spēlēt Brazīlijas izlasē nomainīja pret godu aizstāvēt Spānijas krāsas," Del Boske turpināja. "Djēgu Košta komandas priekšējā līnijā rada veselīgu konkurenci, un mēs izlasē izvēlēsimies tos uzbrucējus, kuri tobrīd būs labākie. Līdz Pasaules kausam vēl ir pietiekami daudz spēļu, lai sagatavotos, un viņš tiks pie savas iespējas."

Jau vēstījām, ka 25 gadus vecais brazīliešu uzbrucējs Djēgu Košta nesen oficiāli parakstīja dokumentus, apliecinot savu vēlmi pārstāvēt Spānijas, nevis dzimtās Brazīlijas izlasi. Madrides "Atletico" uzbrucējs, kurš jau ilgu laiku spēlē dažādos Spānijas klubos, Brazīlijas valstsvienībā ir aizvadījis divas spēles, taču tās bija tikai pārbaudes spēles, nevis A līmeņa mači, kas liegtu Koštam mainīt izlasi.

"Tas bija sarežģīts lēmums visiem iesaistītajiem, lai izšķirtos starp valsti, kurā esmu piedzimis, un valsti, kas man ir devusi visu - proti, Spāniju. Esmu to apsvēris, un pareizais lēmums ir spēlēt Spānijas izlasē, jo šeit esmu sasniedzis visu. Visu, kas man ir šajā dzīvē, man ir devusi šī valsts, kurai esmu ļoti pieķēries. Šeit jūtos novērtēts par to, ko daru katru dienu, un jūtu cilvēku mīlestību," pēc sava lēmuma sacīja Košta. Tikmēr Brazīlijas puse sacīja, ka nedomā samierināties ar Koštas lēmumu un vēlas panākt, lai viņam tiktu liegts pārstāvēt Spāniju. Amatpersonas Koštu Brazīlijas futbolā nodēvēja par "persona no grata".

Izmantotie resursi:
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-05 19:39, pirms 10 gadiem
Domāju, ka Torres būs sākumsastāva uzbrucējs

  -1 [+] [-]

, 2013-11-05 20:21, pirms 10 gadiem
Spāņi varētu paprobēt uzspēlēt ar diviem uzbrucējiem,ar Koštu un Vilju sākumsastāvā,tas varētu būt interesants variants,kā daudzveidot komandas spēli

  -1 [+] [-]

, 2013-11-05 20:27, pirms 10 gadiem
Labāk Toressu paņems.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-06 10:13, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: Spāņi varētu paprobēt uzspēlēt ar diviem uzbrucējiem,ar Koštu un Vilju sākumsastāvā,tas varētu būt interesants variants,kā daudzveidot komandas spēli
Pie del Boskes nekā tāda man liekas nebūs, drīzāk ka tikai atkal nenonāk līdz false 9..

     [+] [-]

, 2013-11-06 20:11, pirms 10 gadiem
Villja un Košta būs pamataa!