Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Dienvidkorejas izlases PK2014 sastāvā iekļauti deviņi Eiropas klubu pārstāvji

Dienvidkorejas izlases PK2014 sastāvā iekļauti deviņi Eiropas klubu pārstāvji
Hjonmins Sons
Foto: AFP/Scanpix

Dienvidkorejas futbola valstsvienības galvenais treneris Mjungbo Hongs nosaucis 23 spēlētāju sastāvu dalībai 2014.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Brazīlijā.

Dienvidkorejas sastāvā iekļauti deviņi Eiropas klubu futbolisti, to vidū arī valstsvienības lielākā zvaigzne Hjonmins Sons, kurš spēlē Vācijas Bundeslīgas klubā Leverkūzenes "Bayer". 21 gadu vecais futbolists 30 Bundeslīgas spēlēs šosezon ir guvis deviņus vārtus.

Vācijas spēcīgāko klubu turnīru pārstāvēs arī divi "Augsburg" futbolisti un "Mainz" uzbrucējs Jakeols Kū (13 spēlēs vieni vārti). Dienvidkorejas izlases sastāvā būs arī pieci angļu klubos spēlējoši futbolisti. Kopumā korejiešiem būs jauns sastāvs ar nelielu finālturnīru pieredzi – no PK2010 sastāva ierindā būs pieci futbolisti, bet tikai viens spēlētājs – "Al Hilal" aizsargs Taehvi Kvaks – ir vecāks par 30 gadiem.

Vietējo čempionātu Dienvidkorejas izlasē pārstāv salīdzinoši maz – tikai seši futbolisti. Neskaitot eiropiešus, pārējie valstsvienības dalībnieki pārstāv Japānas, Ķīnas un Saūda Arābijas klubus.

Dienvidkoreja bija viena no četrām Āzijas zonas izlasēm, kas garantēja vietu finālturnīrā. Korejieši nodrošināja ceļojumu uz Brazīliju, tikai pateicoties labākai vārtu attiecībai savā grupā – tikpat punktu (14 astoņās spēlēs) bija arī Uzbekistānai.

Finālturnīrā Dienvidkoreja spēlēs vienā grupā ar Beļģiju, Krieviju un Alžīriju. Pirmais mačs korejiešiem paredzēts 17.jūnijā – pretī stāsies Krievija.

Dienvidkorejas valstsvienības sastāvs PK2014 finālturnīram

PozīcijaSportistsKlubs
VārtsargiH.JungsSuwon Bluewings
S.KimsUlsan Hyundai
B.LīBusan IPark
AizsargiŽ.HongsAugsburg (Vācija)
S.HvangsSanfrecce Hiroshima (Japāna)
Č.KimsKashima Reysol (Japāna)
Dž.KimsAlbirex Niigata (Japāna)
J.KimsGuangzhou Evergrande (Ķīna)
T.KvaksAl Hilal (Saūda Arābija)
J.LīUlsan Hyundai
S.JunsQueens Park Rangers (Anglija)
PussargiD.HaBeijing Guoan (Ķīna)
K.HansKashiwa Reysol (Japāna)
D.JiAugsburg (Vācija)
S.KiSunderland (Anglija)
B.KimsCardiff City (Anglija)
Č.LīBolton Wanderers (Anglija)
J.ParksGuangzhou R&F (Ķīna)
H.SonsBayer (Vācija)
UzbrucējiŠ.KimsUlsan Hyundai
J.KūMainz (Vācija)
K.LīSangju Sangmu
Č.ParksWatford (Anglija)

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Football...
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs: Krizhanek

  +3 [+] [-]

, 2014-05-08 14:55, pirms 10 gadiem
Krizhanek rakstīja: Nenoliedzami grupas favorīti kopā ar Krieviju.
nu nu,aizmirsi par Belgiju???

  +2 [+] [-]

, 2014-05-08 14:57, pirms 10 gadiem
Krizhanek rakstīja: Nenoliedzami grupas favorīti kopā ar Krieviju.
Domāju ka šajā grupā samērā izteikti favorīti būs Beļģija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-08 15:31, pirms 10 gadiem
Krizhanek rakstīja: Nenoliedzami grupas favorīti kopā ar Krieviju.
Krievi paši tā nedomā. Palasi kvai komentus iekš sports.ru.

Dkorejas izlasē ir vairāki špīleri no PL, Bundeslīgas, sevišķi pussargi liekas baigi ok.

  +3 [+] [-]

, 2014-05-08 15:32, pirms 10 gadiem
2 mani favorīti - Kims un Lī!

  -1 [+] [-]

, 2014-05-08 15:36, pirms 10 gadiem
Krieviem Kapello vadiibaa vajadzeetu speet uzvareet grupaa. Belgi it kaa favoriiti uz 2.v, bet lidz PK vel jasakarto komandas speele, citaadi viens klupiens un viss kas var notikt.

     [+] [-]

, 2014-05-08 16:56, pirms 10 gadiem
march_2k rakstīja: Krieviem Kapello vadiibaa vajadzeetu speet uzvareet grupaa. Belgi it kaa favoriiti uz 2.v, bet lidz PK vel jasakarto komandas speele, citaadi viens klupiens un viss kas var notikt.
Kapec, lai vini to spētu? Bļģija un Korejai nav ne pa gramu sliktāks sastāvs. Turklāt vēl salīdzinoši nesen beļģi pārbaudes spēle samočīja krievus.

     [+] [-]

, 2014-05-08 18:25, pirms 10 gadiem
Beļģiem ir mūsdienu labākie jaunie talanti Azārs un Lukaku, vārtos Madrides Atletico brīnumbērns... Krievijai nav izredžu uz 1. veitu grupā!

     [+] [-]

, 2014-05-08 22:50, pirms 10 gadiem
Beļģiem nav Kapello, Azārs izlasē nerāda to formu, ko klubā (no viņa kā no potenciāli meistarīgākā komandas spēlētāja prasa lielāku iniciatīvu un produktivitāti), bet Lukaku daļa spēles aspektu vēl nav īsti noslīpēti, lai arī fiziskās dotības ir iespaidīgas.

Beļģiem šis ir ļoti simpātisks modelis, pa ilgiem laikiem pirmoreiz var teikt, ka talantīgāka izlase nekā holandiešiem. Bet viņus tik intensīvi no visām pusēm bīda kā turnīra "tumšos zirdziņus", ka nu jau viņi ir kļuvuši pārmēru saslavināti, un savs īstais līmenis būs jārāda laukumā.

Man beļģi šķiet viena no 3 vājakajām t.s. izsētajām komandām kopā ar Šveici un Urugvaju (lai arī PK pusfināliste, tomēr nākamajā DA atlases ciklā kvalificējās kā 5. stiprākā komanda), un pārsteigumu šajā finālturnīrā tikpat labi var sagādāt arī Kolumbija (arī neprognozējama grupa) vai Čīle (diemžēl, bet ir labas iespējas grupā aiz sevis atstāt Nīderlandi).

     [+] [-]

, 2014-05-09 00:25, pirms 10 gadiem
Ja man pēc kvalfikācijas un PK grupu izlozes likās, ka Beļģi varētu tik neticami tālu un pārsteigt visu pasauli, tad tgd tas viss ir stipri norimies.
Benteke nebūs, komanda ir salīdzinoši jauna, visiem garas sezonas, aizsardzība nepārliecina, atsevišķi spēlētāji šo sezonu nav aizvadījuši ar + zīmi utt
Bet no grupas ir jātiek ārā, krievi prot negatīvi pārsteigt. Un DKorejiešiem sastāvs nav no tiem sliktākajiem