Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Horvātijas kapteinis Vida spēles laikā saņēmis pozitīvas analīzes un atstāts Turcijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Horvātijas kapteinis Vida spēles laikā saņēmis pozitīvas analīzes un atstāts Turcijā
Domagojs Vida. Foto: Reuters/Scanpix

Vakar pasaules vicečempione Horvātija izbraukumā spēlēja neizšķirti 3:3 pret Turcijas izlasi. Puslaika pārtraukumā horvātu kapteinis Domagojs Vida saņēmis pozitīvas Covid-19 analīzes. Komanda devusies tālāk, bet Vida atstāts Turcijā.

Horvātijas valstsvienība paziņojumā paudusi, ka visai komandai pirmdien veiktās analīzes bijušas negatīvas, bet trešdienas rītā veiktās analīzes pozitīvas bijušas Domagojam Vidam, kurš bija kapteinis pārbaudes spēlē pret turkiem.

Pozitīvās analīzes saņemtas tikai puslaika pārtraukumā, bet tobrīd jau bija pieņemts lēmums par centra aizsarga nomainīšanu, viņa vietā laukumā dodoties Filipam Uremovičam. Sestdien horvātiem paredzēta Nāciju līgas spēle Zviedrijā, bet Vida turp nedosies - saskaņā ar noteikumiem, viņš tuvākās dienas pavadīs karantīnā Turcijā.

Ikdienā 31 gadu vecais centra aizsargs pārstāv Stambulas “Besiktas”. Uz Turcijas komandu viņš pārcēlās 2018. gada janvārī, pirms tam piecus gadus pārstāvot Kijevas “Dynamo”. Vida spēlējis arī Leverkūzenes “Bayer” rindās. Horvātijas izlasē viņš aizvadījis 84 spēles un guvis četrus vārtus, vienus no tiem - Pasaules kausā pret mājinieci Krieviju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-11-12 12:06, pirms 3 gadiem
Kārtējais False pozitīvais Tests. Pirmdien nekā nav ,.be trešdien mistiski ir