Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Horvātijas kapteinis Vida spēles laikā saņēmis pozitīvas analīzes un atstāts Turcijā

Horvātijas kapteinis Vida spēles laikā saņēmis pozitīvas analīzes un atstāts Turcijā
Domagojs Vida. Foto: Reuters/Scanpix

Vakar pasaules vicečempione Horvātija izbraukumā spēlēja neizšķirti 3:3 pret Turcijas izlasi. Puslaika pārtraukumā horvātu kapteinis Domagojs Vida saņēmis pozitīvas Covid-19 analīzes. Komanda devusies tālāk, bet Vida atstāts Turcijā.

Horvātijas valstsvienība paziņojumā paudusi, ka visai komandai pirmdien veiktās analīzes bijušas negatīvas, bet trešdienas rītā veiktās analīzes pozitīvas bijušas Domagojam Vidam, kurš bija kapteinis pārbaudes spēlē pret turkiem.

Pozitīvās analīzes saņemtas tikai puslaika pārtraukumā, bet tobrīd jau bija pieņemts lēmums par centra aizsarga nomainīšanu, viņa vietā laukumā dodoties Filipam Uremovičam. Sestdien horvātiem paredzēta Nāciju līgas spēle Zviedrijā, bet Vida turp nedosies - saskaņā ar noteikumiem, viņš tuvākās dienas pavadīs karantīnā Turcijā.

Ikdienā 31 gadu vecais centra aizsargs pārstāv Stambulas “Besiktas”. Uz Turcijas komandu viņš pārcēlās 2018. gada janvārī, pirms tam piecus gadus pārstāvot Kijevas “Dynamo”. Vida spēlējis arī Leverkūzenes “Bayer” rindās. Horvātijas izlasē viņš aizvadījis 84 spēles un guvis četrus vārtus, vienus no tiem - Pasaules kausā pret mājinieci Krieviju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2020-11-12 12:06, pirms 3 gadiem
Kārtējais False pozitīvais Tests. Pirmdien nekā nav ,.be trešdien mistiski ir
Mirklis no Lietuvas un Gibraltāra spēles Portugāles pilsētā Faru. Foto: Gibraltar Football Association

Lietuviešiem vēl viena neliela uzvara pār Gibraltāru un dalība Nāciju līgas C līmenī

Arī otrajā UEFA Nāciju līgas C un D divīziju pārspēlē Lietuva ar 1:0 pieveica Gibraltāru, nodrošinot rudenī gaidāmo spēkošanos pret Kipras, Rumānijas un Kosovas valstsvienībām.
Amerikānis Kristians Pulišičs cīņā pret jamaikieti Daišonu Bernardu. Foto: Julio Cortez/AP/Scanpix

Nāciju līgas pusfinālā ASV izglābjas pret Jamaiku un nodrošina klasisko finālu

Ziemeļu un Centrālamerikas zonas (CONCACAF) Nāciju līgas trešās sezonas finālā spēkosies iepriekšējo divu turnīru uzvarētāja ASV un Meksika, kas ir kļuvis par ierastu dueli šīs pasaules daļas sacensību pēdējās spēlēs.
Itālis Mateo Retegi pēc vārtu guvuma. Foto: Claudio Villa/AFP/Scanpix
3

Portugāle iesit piecus zviedriem, Retegi divi vārti Itālijai, Lietuva uzvar pārspēlē

Portugāles valstsvienība uzvarējusi visās 11 spēlēs jaunā galvenā trenera Roberto Martinesa vadībā, šovakar Gimaraišā ar 5:2 pārspējot Zviedrijas futbolistus.