Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Dānijas amatieri pret Slovākijas izlasi ielaiž tikai trīs vārtus

Krišs Upenieks

Dānijas amatieri pret Slovākijas izlasi ielaiž tikai trīs vārtus
Dānijas futbola izlase 5. septembra vakarā
Foto: EP/Scanpix

Šovakar vienā no apspriestākajām pārbaudes spēlēm futbolā Dānijas futbola izlase, kuru pārstāvēja Dānijas zemākajās līgās spēlējoši futbolisti, ar rezultātu 0:3 piekāpās Slovākijas valstsvienībai.

Šāda situācija izveidojusies, jo Dānijas vadošie futbolisti atsakās pieņemt jauno piedāvājumu, kas saistīts ar komerciālajām tiesībām. Dānijas Futbola asociācija noraidīja Dānijas Futbolistu asociācijas piedāvājumu turpināt sadarbību pēc līdzšinējiem noteikumiem.

Futbolisti vēlas, lai sponsorēšanas līgums turpinātu koncentrēties uz komandu, nevis individuāliem spēlētājiem, kamēr Dānijas federācija grib labākus noteikumus un komerciālos nolūkos izmantot arī atsevišķas zvaigznes.

Kā jau tas bija gaidāms, Slovākija mača pirmajā puslaikā ieguva milzīgu pārsvaru bumbas kontrolē, bet Dānijas amatieri pamanījās izdarīt vienu sitienu vārtu rāmī. Rezultātu gan jau 11. minūtē atklāja slovāku uzbrucējs Adams Nemecs, kurš ikdienā spēlē Kipras augstākās līgas klubā ''Paphos'' - 1:0.

Nedaudz pēc puslaika vidus 2:0 uz rezultāta tablo panāca MLS klubā ''Real Salt Lake'' spēlējošais Alberts Rušnaks - 2:0. Tie bija pēdējie vārti pirmajā puslaikā. Jāpiemin, ka tie bija pēdējie vārti, ko slovāki paši spēja iesist, jo trešo bumbu Dānijas spēlētāji ieraidīja savos vārtos, neveiksmīgi nospēlējot Adamam Fogtam.

Dānijas futbola izlasi šajā spēlē pārstāvēja telpu futbola vārtsargs, kā arī futbolisti no Dānijas zemākajām futbola līgām, kuras ne tuvu nevar saukt par profesionāliem čempionātiem. Dānijas federācija ar visiem spēkiem mēģina atrast futbolistus, kuri būtu gatavi svetdien doties laukumā UEFA Nāciju līgas spēlē pret Velsu. Uzaicinājumu saņēmuši gan spēlētāji no Dānijas Superlīgas, gan arī zemākajās līgās spēlējošie. Tikmēr Futbolistu asociācija aicinājusi solidarizēties ar valstsvienības spēlētājiem un noraidīt uzaicinājumu.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-06 00:11, pirms 6 gadiem
Šiem puišiem dzīve ir paspīdējusi lieliska situācija neskatoties, kas ar to futbolu notiek Dānija. Rezultāts arī nav tik pazemojošs, jo tomēr puiši noteikti spēlēja ar lielu atdevi, lai nebūtu ar kauna sajūtu jādodas prom no laukuma.

     [+] [-]

, 2018-09-06 00:26, pirms 6 gadiem
Cienīgāk kā Vilki jau nu noteikti nospēlēja, pat pāris momenti bija. Bet nu Latvijas izlasē jau arī pa lielam visi amatieri spēlē.

  +3 [+] [-]

, 2018-09-06 09:15, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Cienīgāk kā Vilki jau nu noteikti nospēlēja, pat pāris momenti bija. Bet nu Latvijas izlasē jau arī pa lielam visi amatieri spēlē.
Mums ir sliktāk - mums spēlē profesionāļi, kuri nav labāki par citu valstu amatieriem.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-06 09:44, pirms 6 gadiem
Latvijas 2.līga ar varēja izveidot izlasi un uzspēlēt draudzības spēli piemēram ar Igaunijas izlasi. 0-3 būtu rezultāts?

  -1 [+] [-]

, 2018-09-06 10:07, pirms 6 gadiem
Mums tiešām ir sliktāk-mūsējie domā, ka ir profesionāļi, bet realitātē neder pat amatieros, drīzāk iesācēji.

     [+] [-]

, 2018-09-06 10:15, pirms 6 gadiem
Latvijai būtu ciets rieksts šitā dāņu izlase

  -1 [+] [-]

, 2018-09-06 12:38, pirms 6 gadiem
Kādam ir viedoklis kāpēc ar LV futbolu tā notiek? Piem. skatoties virslīgas kluba treniņprocesu ikdienā, nu maz lietas ko es darītu savādāk, pa lielam viss ir pareizi, neredzu īpašas atšķirības attieksmē no tiem pašiem basketbolistiem vai hokejistiem.
Tad kur ir vaina, mentalitātē, tehniskajā izpildījumā, treneru trūkumā, LFF vadībā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja