Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karašausks iet uz maiņu, Reinholds sausā Itālijas 3. līgā

Agris Suveizda

Karašausks iet uz maiņu, Reinholds sausā Itālijas 3. līgā
Artūrs Karašausks
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Šovakar spēles vietējos čempionātos aizvadīja vairāku Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Laukumā gan izgāja tikai Reinis Reinholds un Artūrs Karašausks.

Pēc nepilnu divu mēnešu pauzes atsākusies Šveices pēc spēka otrā līga. 80. minūtē uz maiņu devās Artūrs Karašausks, bet viņa pārstāvētā "Wil" savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Le Mont". "Wil" neuzvarēja jau septīto maču pēc kārtas, šajā posmā gūstot tikai divus vārtus un četrreiz izspēlējot bezvārtu neizšķirtu. "Wil" ar 27 punktiem 19 mačos ieņem trešo vietu, no "Zurich" un "Xamax", kurām ir spēle rezervē, atpaliekot attiecīgi par 21 un deviņiem punktiem.

Pie trešā bezvārtu neizšķirta pēdējās četrās spēlēs tika Itālijas pēc spēka trešās līgas A grupas pēdējās vietas īpašniece Romas "Racing", kas ar 19 gadus veco Reini Reinholdu vārtos mājās uzņēma tiešo konkurenti "Pontedera". Abas komandas neuzvarēja astoto spēli pēc kārtas.

Anglijas pēc spēka ceturtajā līgā rezervē palika Nauris Bulvītis, bet Plimutas "Argyle" viesos ar 1:0 pārspēja Kembridžas "United". Plimuta ar 57 punktiem 28 mačos saglabā otro vietu.

Grieķijas Superlīgā sesto spēli pēc kārtas neuzvarēja "Larissa", kas mājās bez savainotā Jāņa Ikaunieka 80. minūtē atklāja rezultātu, tomēr četras minūtes vēlāk izlaida vadību pret tiešo konkurenti "Kerkyra" (1:1). "Larissa" ar 17 punktiem 19 spēlēs ieņem 13. vietu un pēdējās vietas īpašnieci apsteidz par četriem punktiem.

Izmantotie resursi:
Racing Roma - Pontedera - ss racing roma

     [+] [-]

, 2017-02-04 22:32, pirms 7 gadiem
Reinholds izkonkurēs vēl Zommeru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-02-05 02:22, pirms 7 gadiem
naida parpilns agresivs jaunietis 120102935163046 rakstīja: Reinholds izkonkurēs vēl Zommeru
Atšķirība vien tā, ka Zommers tēmē uz iekļūšanu Serie B, bet Reinholda komanda ir tuvāk izkrišanai uz 4. līgu. Bet nu prieks, ka vismaz viens no viņiem tagad spēlē.