Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Žigajevs: "Puse darba padarīta"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Žigajevs: "Puse darba padarīta"
Jurijs Žigajevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc šovakar izcīnītās uzvaras pār Luksemburgas izlasi (4:0) eSports.lv aprunājās ar Latvijas izlases labās malas pussargu Juriju Žigajevu, kurš aktīvi piedalījās pirmo divu vārtu guvumos.

"Galvenais, ka uzvarējām. Nopietni gatavojāmies, tāpēc laikam arī tāda uzvara – esmu gandarīts! Par savu spēli gan ne visai, ja godīgi... Svarīgākais, ka iegūta uzvara, bet palikusi sajūta, ka pats varēju nospēlēt labāk. Divos pirmajos vārtos lielāks ir uzbrucēju nopelns – pirmajā Ģirts [Karlsons] labi uzsita, otrajā - Saša [Cauņa]. Man šajos golos nekādi lielie panākumi nepienākas," paškritisks arī pēc pārliecinošās uzvaras bija mūsu komandas labās malas pussargs Juris Žigajevs.

"Biju gatavs jau nometnes sākumā, ka būšu pamatsastāvā – gribēju spēlēt, un treneris teica, ka ir labas izredzes. Uz tablo rezultāts ir 4:0 – domāju, ka mūsu komandai viss izdevās. Labāk vieglāka spēle nekā gaidīts, nevis esi atslābis, un sanāk čiks. Manuprāt, Rīgā Luksemburga spēlēs vairāk no aizsardzības - šodien pretinieki agresīvi savu skatītāju priekšā gāja uz priekšu, tāpēc pretuzbrukumos mums bija vieglāk. Rīgā tādā ziņā būs grūtāk," prognozē Žigajevs.

Mūsu 18. numurs arī uzteica uz Luksemburgu aizbraukušos līdzjutējus: "Ļoti palīdzēja – nemaz nebiju gaidījis, ka atbraukuši būs tik daudzi. Puiši jau joko, ka šodien līdzjutēju bija vairāk nekā parasti ir Rīgā [smejas]. Paldies faniem – viņi bija daudz skaļāki un aktīvāki par vietējiem, tāpēc lieli nopelni uzvarā ir atbalstītājiem. Šodien vinnējām ar 4:0 – puse darba padarīta, tagad vēl jāuzvar Rīgā!"

Jau trešdien, 1. aprīlī, Rīgā plkst. 18:30 Latvijas izlase vēlreiz tiksies ar Luksemburgas valstsvienību, un tikai uzvara ļaus turpināt cerēt par cīņu par pirmajām vietām mūsu apakšgrupā un tikšanu uz 2010. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīru Dienvidāfrikā. Līdzjutēju atbalsts trešdien mūsu futbolistiem pavisam noteikti būs noderīgs - arī valstsvienības galvenais treneris aicina visus trešdien ierasties "Skonto" stadionā un palīdzēt mūsējiem izcīnīt tik ļoti vajadzīgo uzvaru!

Biļetes uz trešdienas maču, sākot no rītdienas, būs iespējams iegādāties "Skonto" stadiona kasēs no plkst. 12:00 - 19:00. Spēles dienā biļešu tirdzniecība tiks uzsākta jau plkst. 10:00 no rīta. To cena - 3, 5 un 25 Ls. Sīkāka informācija par biļešu tirdzniecību, to cenu attiecīgajos sektoros utt. skatieties ŠEIT.

 +10 [+] [-]

, 2009-03-28 21:34, pirms 15 gadiem
puse darba padarīta - skan tā, it kā vēl atliek Rīgā vinnēt Luksemburgu, un brauksim uz pasaules čempi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-03-28 21:45, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Paldies Ultram un Latvijas izlasei!
Jā, LV fani dažbrīt bija skaļāki nekā Luksemburgas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-28 21:57, pirms 15 gadiem
nuu.. visi uz stadionu nav ko teikt..
bet pimro reizi redzu sakarigu speli no LV puses..

  -1 [+] [-]

, 2009-03-29 00:49, pirms 15 gadiem
A kurā klubā Žigajevs vispār spēlē? sorry,neesmu informēts..
Un par tiem skatītaajiem.. saku Latvijas izlasei ka vakar viņus atbalstīja 60% Latvijas iedzīvotāju!!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-29 01:53, pirms 15 gadiem
Small-print rakstīja: A kurā klubā Žigajevs vispār spēlē? sorry,neesmu informēts..
Un par tiem skatītaajiem.. saku Latvijas izlasei ka vakar viņus atbalstīja 60% Latvijas iedzīvotāju!!
http://www.fkventspils.lv/?p=news&off=&id=1365

     [+] [-]

, 2009-03-29 11:03, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Jā, LV fani dažbrīt bija skaļāki nekā Luksemburgas
nevis dažbrīt bet vislaik!