Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Portugāļu treneris pēc izlozes smaidīgs

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Portugāļu treneris pēc izlozes smaidīgs
Fernandu Santušs
Foto: AFP/Scanpix

Pēc sestdien notikušās izlozes, kurā Latvijas futbola izlase iekļuva PK2018 kvalifikācijas turnīra B grupā ar Portugāli, Šveici, Ungāriju, Fēru salām un Andoru, portugāļu treneris Fernandu Santušs esot bijis smaidīgs.

Kā raksta portugāļu mediji, Fernandu Santušs pēc izlozes Sanktpēterburgā bijis smaidīgs, tātad apmierināts ar iegūtajiem pretiniekiem. Protams, sarunās ar medijiem viņš bija diplomātisks un sacīja: "Mums pēc šādas izlozes nevajadzētu būt ne pārāk satrauktiem, ne pārāk atvieglotiem. Es priecājos, ka iekļuvām grupā ar sešām komandām, jo mazajās grupās vienmēr notiek dīvaini pārsteigumi. Šī ir grupa, kurā Portugāle, protams, ir favorīte, taču tā tas būtu jebkurā grupā.

Šveice ir ļoti progresējusi, Ungārija arī aug un tai ir jauns treneris. Varu atklāt, ka pirms atgriešanās Portugālē [Santušs no 2010. līdz 2014.gadam trenēja Grieķiju, tai skaitā spēlējot pret Latviju PK2014 kvalifikācijas ciklā - aut.] man bija uzaicinājums no Ungārijas, un tāpēc zinu, cik lielas investīcijas viņi vēlas ieguldīt futbolā.

Lai kāda būtu izloze, Portugālei jābūt Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. Uzreiz gan vēlos norādīt, ka šobrīd esmu koncentrējies "Euro 2016", un tas ir tas, kas mani interesē."

Izmantotie resursi:
Expresso | Liberdade para pensar

Slēpts komentārs: 112233

  +4 [+] [-]

, 2015-07-26 09:20, pirms 9 gadiem
112233 rakstīja: Nu, pec speleem ar Latviju vairs nsmaidiis.
Nevajag jau paarspiileet, ja Lv kaut punktu dabuus abaas speelees tas jau buus paarsteigums.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-26 09:55, pirms 9 gadiem
112233 rakstīja: Nu, pec speleem ar Latviju vairs nsmaidiis.
Ak šie naivie jociņi....

  +2 [+] [-]

, 2015-07-26 14:14, pirms 9 gadiem
Domāju ka Šveice sagadās lielas problēmas visiem un izies kā grupas līdere!

  -3 [+] [-]

, 2015-07-26 14:42, pirms 9 gadiem
tads rakstīja: Domāju ka Šveice sagadās lielas problēmas visiem un izies kā grupas līdere!
Tu domā nepareizi! Ja Portugālei būs viņu labākais sastāvs un kāds nebūs satraumēts,tad nabaga šveice varēs spēlēt savā aizsardzības zonā,un domāt tālāk tikt kā otrie,un tu pat nezini ko parādīs Andora un Fēru salas,Šveice nav tik laba lai pārliecinoši uzvarētu visus.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-26 17:21, pirms 9 gadiem
Tyniek rakstīja: Tu domā nepareizi! Ja Portugālei būs viņu labākais sastāvs un kāds nebūs satraumēts,tad nabaga šveice varēs spēlēt savā aizsardzības zonā,un domāt tālāk tikt kā otrie,un tu pat nezini ko parādīs Andora un Fēru salas,Šveice nav tik laba lai pārliecinoši uzvarētu visus.
Šveice ik pa reizei tiek un spēlē PČ ko nevar salidzināt ar Latviju piemēram!..Nesen pasaules kausa finālturnīrā Šveice ar 2 uzvarām tika ārā no grupas kā otrā,bet Portugale savā grupā palika trešie! Un vēl ņemot vērā ka Šveicei pēdējā laikā ir cēlies līmenis Ko viņi ir pierādijuši čēmpi,tad par grupas pirmo vietu Portugālei būs jāiesvīst!

  -1 [+] [-]

, 2015-07-26 20:41, pirms 9 gadiem
tads rakstīja: Domāju ka Šveice sagadās lielas problēmas visiem un izies kā grupas līdere!
Lai tā Šveice ar saviem adoptētajiem spēlmaņiem ieskrienās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja