Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Anglijas U21 izlase Latvijā varētu viesoties nākamā gada septembrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Anglijas U21 izlase Latvijā varētu viesoties nākamā gada septembrī
Dainis Kazakevičs un Vladislavs Gutkovskis
Foto: LFF

Latvijas U21 futbola izlase šodien, 26. janvārī Šveices pilsētā Nionā notikušajā 2019. gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra izlozē iekļuva vienā apakšgrupā kopā ar Angliju, Nīderlandi, Skotiju, Ukrainu un Andoru.

Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs par notikušo izlozi izsakās pozitīvi, jo tā būs laba iespēja pārbaudīt komandas spēkus. Valstsvienības treneris arī uzsver, ka grupa ir interesanta, tajā ir komandas ar lielām futbola tradīcijām, tāpēc šādas spēles kalpos par labu pārbaudījumu mūsu puišiem. Šādas spēles vienlaikus arī prasīs nopietnu gatavošanos.

"Mūs gaida aizraujošs cikls. Grupā esam kopā ar lielām futbola valstīm, mūsu pretinieki ir laba līmeņa komandas. No sportiskā viedokļa mums tika nopietni pretinieki, bet tajā pašā laikā ir arī liels pluss, ka visas ir valstis ar lielām futbola tradīcijām, un mūsu jaunajiem spēlētājiem tā būs iespēja gan izbaudīt īsto futbola atmosfēru, gan arī iekrāt pieredzi mačos pret lielām komandām," teica U21 izlases galvenais treneris Kazakevičs.

"Bez šaubām, mēs noskaņosimies uz pozitīvu rezultātu katrā spēlē, bet arī saprotam, ka grupas sastāvs ir nopietns un pretinieki ir ļoti spēcīgi. Katra spēle sākas ar 0:0. Būs spēles, kuras mēs nesāksim kā favorīti. Bet tas nenozīmē, ka tās nebeigsies par labu mums," piebilda Kazakevičs, kura vadītā izlase iepriekšējā ciklā apsteidza tikai Moldovu un divas reizes zaudēja Maltai, tomēr atņēma punktus visām favorītēm.

Uzreiz pēc izlozes Nionā notika arī spēļu kalendāra izstrādes process un tā saskaņošana. Kā LFF informēja Dainis Kazakevičs, tad šoreiz kalendārs tika noteikts, pateicoties izlozes procedūrai, jo tāda bija komandu savstarpējā vienošanās pēc izlozes beigām. Kalendāra provizoriskā versija šobrīd jau ir apstiprināta, taču UEFA no savas puses vēl patur tiesības tajās vēl veikt nelielas korekcijas.

Latvijas U21 izlases provizoriskais spēļu kalendārs

GadsDatumsSpēle
201710. jūnijsLatvija - Andora
1. septembrisLatvija - Ukraina
5. septembrisAnglija - Latvija
6. oktobrisNīderlande - Latvija
10. oktobrisLatvija - Skotija
10. novembrisSkotija - Latvija
20187. septembrisUkraina - Latvija
11. septembrisLatvija - Anglija
12. oktobrisLatvija - Nīderlande
16. oktobrisAndora - Latvija

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2017-01-26 16:27, pirms 7 gadiem
Ka pis*s, varbūt ar Andoru var pacīnīties, varbūt

     [+] [-]

, 2017-01-26 23:57, pirms 7 gadiem
Nu no angļiem būs kāsiens ar 4+ vārtu starpību, tas nu ir skaidrs