Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-17 uzsāk kvalifikācijas turnīru

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Latvijas U-17 uzsāk kvalifikācijas turnīru
Latvijas U-17 izlase
Foto: www.lff.lv

Latvijas U-17 jauniešu futbola izlase (1992.gadā dzimušie futbolisti) ceturtdien, 23.oktobrī Itālijai piederošajā Vidusjūras salā Sicīlijā uzsāks Eiropas jauniešu čempionāta kvalifikāciju, 9.apakšgrupas turnīra atklāšanas spēlē tiekoties ar laukuma saimniekiem Itālijas vienaudžiem.

Latvijas U-17 izlase ielozēta vienā grupā kopā ar spēcīgajām Itālijas, Nīderlandes, kā arī ar Kipras izlasi. Šodien mūsu futbolisti tiksies ar itāļiem, sestdien ar Nīderlandes futbolistiem, otrdien ar Kipras futbolistiem.

Kā LFF Preses daļai pirms došanās uz Itāliju pavēstīja izlases galvenais treneris Jānis Dreimanis, tad komanda uz Eiropas čempionāta kvalifikāciju dodas savā spēcīgākajā sastāvā:

"Gatavošanās process šīm atlases spēlēm bija diezgan ilgs, kura laikā esam izskatījuši daudzus kandidātus. Rezultātā tika nokomplektēta komanda 18 spēlētāju sastāvā, kuri ir pašlaik labākie futbolisti šajā vecumā Latvijā. Objektīvi vērtējot, JFC Skonto ir šīs izlases bāzes komanda, jo šī kluba spēlētāji ir čempioni savā vecuma grupā Latvijas meistarsacīkstēs.

Gaidāmajās spēlēs paredzamas smagas cīņas, jo mūsu pretinieki ir kvalificētas komandas - Itālija kā laukuma saimnieki, tāpat arī Nīderlande un Kipra, kurai šajā vecumā ir laba komanda. Esam ieguvuši pietiekami daudz informācijas par pretiniekiem un būsim gatavi cīnīties ar katru. Protams, dodamies uz Itāliju ar mērķi tikt nākamajā kārtā."

Vārtsargi: Georgijs Čizovs (Daugavpils BJSS), Jānis Krūmiņš (JFC Skonto)
Aizsargi: Reinis Broders, Eduards Martins, Vladislavs Pavļučenko (visi JFC Skonto), Artūrs Petrivs (Staicele / JFC Skonto), Jurijs Kamerilovs (FK Daugava), Mārcis Ērglis (Gauja/Valmiera)
Pussargi: Aleksejs Tarasovs, Vitālijs Jagodinskis, Daniils Ulimbaševs (FK Daugava), Andrejs Omeļjanovičs, Artjoms Lonščakovs (visi JFC Skonto), Deniss Ostrovskis (Ogres SC / JFC Skonto)
Uzbrucēji: Kirils Grigorovs, Artūrs Karašausks, Jevgēņijs Blagijs (visi JFC Skonto), Deniss Rakels (SK Liepājas Metalurgs)

Galvenais treneris - Jānis Dreimanis
Treneris - Aleksandrs Basovs
Vārtsargu treneris - Aleksandrs Proskurņins
Ārsts - Oļegs Samoiļenko
Menedžeris - Valērijs Platoņenko
Menedžeris - Edgars Pukinsks

Izmantotie resursi:
lff.lv

     [+] [-]

, 2008-10-23 13:05, pirms 16 gadiem
so speli varbut vares kada interneta parluka redzet?

     [+] [-]

, 2008-10-23 19:46, pirms 16 gadiem
cik patiikami, redzeet, ka komandaa ir tik daudz latvieshu uzvaardu!

     [+] [-]

, 2008-10-31 13:34, pirms 16 gadiem
sākās ar saviem uzvārdiem!