Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U-21 futbolistiem Sadraudzības kausā neizšķirts pret Moldovu

Andrejs Siliņš

U-21 futbolistiem Sadraudzības kausā neizšķirts pret Moldovu
Artūrs Vaičulis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sadraudzības kausa izcīņas otrajā B apakšgrupas spēlē Latvijas U-21 futbola valstsvienība galvenā trenera Antona Jores vadībā nospēlēja bezvārtu neizšķirtu pret Moldovas vienaudžiem (0:0).

Kopumā laukumā ritēja līdzīga spēle abu komandu izpildījumā, vairāk bīstamu vārtu gūšanas iespēju bija mūsu komandas spēlētājiem, kurus gan šoreiz realizēt neizdevās, rakstīts Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājaslapā. Otrajā puslaikā gan vairāk bumbu kontrolēja moldāvi, kas arī, tuvojoties mača izskaņai, radīja spiedienu uz Latvijas vārtiem. Pārvērst rezultātā to gan neizdevās, un pēdējos mirkļos pie lieliskas iespējas izraut uzvaru tika arī latvieši, taču pēc moldāvu vārtsarga darbībām bumba skāra vārtu pārliktni, un rezultāts palika nemainīgs - 0:0.

Šobrīd Latvija ar četriem punktiem ieņem otro vietu B grupā, bet pirmo vietu aizņēmusi Ukraina, kas šodien ar 4:0 sakāva Kirgizstānu. Arī Latvija uzveica Kirgizstānu (3:2), bet rīt apakšgrupas pēdējā spēlē tiksies ar līderi Ukrainu. Lai pavisam droši tiktu ceturtdaļfinālā, pret ukraiņiem nepieciešams punkts, jo Moldovai jāspēlē pret pastarīti Kirgizstānu, kuru uzveicot, arī moldāviem būs četri punkti. Šobrīd Latvijai ir labāka vārtu attiecība, un tieši tā tiks ņemta vērā, ja abas komandas rīt grupu turnīru pabeigs ar vienādu punktu skaitu.

Sadraudzības kausa izcīņa futbolā U-21 izlasēm

B grupa

Latvija - Moldova 0:0 (0:0)
Latvija: Vaičulis, Baturinskis (Isajevs 68'), Ševeļovs, Maksimenko, Rožkovskis, Bogdaškins, Pētersons, Zjuzins, Višņakovs (Stuglis 46'), Karašausks, Zotovs (Vardanjans 72').

  -1 [+] [-]

, 2012-01-21 16:41, pirms 12 gadiem
Mums diez ko nepatika minimālā uzvara pirmajā kārtā pret Kirgizstānu. Taču Lietuva pirmajā kārtā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Tadžikistānu, Igaunija zaudēja 0:1 Turkmenistānai. Laikam jau dienvidnieki mūsu ziemas vidū ir labākā formā.

     [+] [-]

, 2012-01-21 17:23, pirms 12 gadiem
Kur palikusi Dubra , Sinicins un Sinelnikovas?Rit japanem Ukrainus un bus viss stokos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-01-21 18:11, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: UZSPĒLĒ VĒL BEZ LM
Jore taču tikai tikko sāka vadīt komandu... Viņš ir ārzemnieks, pirmajā izsaukumā uz izlasi ņem tos, ko zina, proti, tos, ar kuriem kādreiz jau Olimpā strādājis. Pēc laika iepazīsies arī ar LM spēlētājiem (lai gan U-21 līmenim nav daudz ko no turienes izsaukt) un droši vien iekļaus sastāvā.

Šīs anti-Skonto teorijas jau sāk palikt smieklīgas.

     [+] [-]

, 2012-01-21 23:14, pirms 12 gadiem
>>>sasperjods
Granatkina turnīrā spēlēja 1994.gada spēlētāji un no LM tajā izlasē bija
7 spēlētāji.Tev atgādināt rezultātus?Protams ,tad liepājnieku urrā patrioti vainu novēla uz treneri Blagonadeždinu.Viņš taču vecs skontietis1991 un 1992 gada izlasēs nekad nav bijuši daudz liepājnieku ne tagad,ne arī 2-4 gadus atpakaļ.Rakels,Haitovs,Madars Putniņš,Hmizs,Petruks.Tādi spēlētāji ir spēlējuši no Liepājas šajā izlasē vairāku gadu garumā.Rakelu neatlaida poļi,Hmizs pērn debitēja virslīgā un aizvadīja kopumā pa piecām spēlēm tikai 92 minūtes.Acīm redzot nav šobrīd izlasei vajadzīgs.Kur spēlē šobrīd pārējie,negribu meklēt,tikai ne tajā līmenī ,lai spēlētu izlasē.No jaunajiem LM pērn vienīgi Roberts Savaļnieks daudz maz labi aizvadīja sezonu,bet viņš jau 1993.gads.Viss vēl priekšā.Tad kuram liepājniekam bez Rakela,kurš gan tagad pārstāv poļus būtu jāspēlē izlasē???Atbildi gudriniek!