Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Futzālisti atkārtoti zaudē spāņiem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Futzālisti atkārtoti zaudē spāņiem
Spānija pret Latviju

Otro zaudējumu divās dienās pārbaudes mačos pret spēcīgo Spānijas izlasi sestdien piedzīvoja Latvijas telpu futbola izlase – 1:9. Mūsējo labā vienīgos vārtus guva Igors Dacko.

Spāņi rezultātu atklāja 4. minūtē, bet trīs minūtes vēlāk pēc Usina izgājiena viens pret vienu bija priekšā ar 3:0. Spānija pie sasniegtā apstāties negrasījās un, spēlējot ātri un tehniski, līdz 10. minūtei bija mūsu vārtos sasitusi jau sešas bumbas. Tikai tad pirmo un vienīgo reizi iesita Latvijas komanda, kuras labā 18. minūtē izcēlās Igors Dacko. Spānija turpinājumā guva vēl trīs vārtus, izcīnot graujošu uzvaru ar 9:1.

Atgādinām, ka vakar spāņi bija pārāki ar 6:1. Spānija pārbaudes spēles pret Latviju izmantoja, gatavojoties Eiropas čempionātam, kas mēneša beigās sāksies Horvātijā. Spāņi otrdien atsāks treniņus, bet uz Zagrebu dosies nākamsvētdien.

Pārbaudes spēle. Spānija – Latvija 9:1 (6:1)

Spānijas sastāvs: Amado, Kike, Borha, Torass, Alemao, Huanho, Ortiss, Losano, Migelins, Pola, Usins, Lins
Latvijas sastāvs: Atamaņukovs, Dacko, Avanesovs, Dobrovoļskis, Bondars, Seņs, Zabarovskis, Zolotarjovs, Šustrovs, Matvejevs, Jakovļevs, Ļašenko

Izmantotie resursi:
Inicio - Real Federación Española...

  +1 [+] [-]

, 2012-01-21 22:15, pirms 12 gadiem
Jācer, ka iespēja gūt vērtīgu pieredzi tika gūta par visiem simts, taču to rādīs tikai laiks.