Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvija viesos piekāpjas pasaules vicečempionei Spānijai

Agris Suveizda

Latvija viesos piekāpjas pasaules vicečempionei Spānijai
Latvijas telpu futbola izlase
Foto: LFF

Latvijas telpu futbola izlase šovakar izbraukumā pārbaudes spēlē tikās ar pasaules vicečempioni un Eiropas čempioni Spāniju. Lieli pārsteigumi nenotika, un Latvija ar 1:6 atzina spēcīgās sāncenses pārākumu. Vienīgos vārtus Latvijas labā guva Dmitrijs Zolotarjovs. Rīt abas komandas tiksies vēlreiz.

Latvijas telpu futbola izlase Mursijā aizvadījusi pirmo no divām pārbaudes spēlēm pret titulēto Spānijas valstsvienību. Par izteiktu cīņas favorīti, protams, tika uzskatīta mājiniece Spānija, kas laukumā dominēja jau ar pirmajām spēles minūtēm. Pirmie vārti tika gūti ceturtajā minūtē, kad rezultātu ar spēcīgu sitienu atklāja "Barcelona" spēlētājs Serhio Losano. Pēc piecām minūtēm Losano dubultoja pārsvaru, bet 13.minūtē teicami nospēlēja Viktors Ortiss, un Rafaels Usins panāca jau 3:0.

Pēdējās četrās pirmā puslaika minūtēs Latvijas izlases galvenais treneris Artūrs Šketovs nolēma mēģināt spēlēt ar piekto laukuma spēlētāju, kā spēlējošo vārtsargu laukumā sūtot Maksimu Seņu. Lai arī Latvija kontrolēja bumbu, apdraudēt mājinieku vārtus īsti neizdevās. Turklāt puslaika 17.minūtē Spānija guva ceturtos vārtus - jau pieminētais Ortiss ar sitienu starp Dmitrija Dobrovoļska kājām precīzi noslēdza Alemau diagonālo piespēli. Otrā puslaika sākumā Spānija pārtvēra bumbu, un Kike panāca graujošo 5:0. Drīz pēc tam gan Latvijai izdevās samazināt rezultāta starpību - bumbu pretinieku soda laukumā saņēma Dmitrijs Zolotarjovs, kurš apstrādāja apaļo priekšmetu un ar otro pieskārienu no tuvas distances raidīja to garām vārtsargam (1:5).

Spēles gaita gan nemainījās, un Spānijai joprojām piederēja pārsvars, bet Latvijai izdevās atbildēt ar retiem pretuzbrukumiem. 19 sekundes pirms mača beigām Žordi Torass pielika spēlei punktu - 6:1 Spānijas labā. Rītvakar abas komandas tiksies vēlreiz, un šīs cīņas sākums paredzēts plkst. 19:00 pēc Latvijas laika. Kamēr Šketovs uz abām pārbaudes spēlēm izsauca tikai Latvijas klubu pārstāvjus, Spānijai šīs cīņas ir gatavošanās šā gada Eiropas čempionātam, kas 31.janvārī sāksies Horvātijā. Pēdējo trīs finālturnīru uzvarētāja, kā arī pēdējo četru Pasaules kausa izcīņu fināliste ielozēta vienā grupā ar Ukrainu un Slovēniju.

Spānija - Latvija 6:1 (4:0)

Vārti: Losano 4'9' Usins 13' Ortiss 17' Kike 24 Torass 40'' - Zolotarjovs 24'
Spānija: Huanho (Inter Movistar), Losano (Barcelona), Kike (Murcia), Borha (Caja Segovia), Alemau (Dinamo Moscow, Krievija), Kristians (Barcelona), Torass (Barcelona), Migelins, Usins (Triman Navarra), Lins (Barcelona)
Latvija: Bondars, Seņs, Zabarovskis, Makejevs, Jakovļevs, Zolotarjovs (visi RABA), Dobrovoļskis, Atamaņukovs, Šustrovs, Dacko, Avanesovs, Ļašenko, Matvejevs (visi "Nikars"), Lavrenovs (ISMA)

Izmantotie resursi:
Inicio - Real Federación Española...

  +4 [+] [-]

, 2012-01-20 23:16, pirms 12 gadiem
Jelgavā redzēju Barsu klātienē. Kosmoss salīdzinot ar Austrumeiropas reģionu.

  -2 [+] [-]

, 2012-01-20 23:51, pirms 12 gadiem
J.L. rakstīja: Jelgavā redzēju Barsu klātienē. Kosmoss salīdzinot ar Austrumeiropas reģionu.

Pilnīgi piekrītu, jo pats arī redzēju Barcelona spēli Jelgavā pret Nikars un futzāls, ko rāda Barcelona ir pielīdzināms futbolam, ko rāda Barcelona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja