Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U19 meiteņu izlase turpinās cīņu par Eiropas čempionātu

U19 meiteņu izlase turpinās cīņu par Eiropas čempionātu
Publicitātes foto

Latvijas U-19 meiteņu futbola izlase laika posmā no 21. – 26.septembrim UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu 11.apakšgrupas turnīrā cīņā par iekļūšanu sacensību otrajā raundā tiksies ar Ukrainas, Šveices un Ziemeļīrijas futbolistēm. Komandas galvenais treneris kopš 2013.gada maija vienlaikus ir arī Latvijas sieviešu futbola valstsvienības vadītājs Didzis Matīss, kurš gaidāmajām Eiropas čempionāta spēlēm sastāvā izsaucis 18 futbolistes. Turnīra spēles risināsies divos stadionos – NSB “Arkādija” dabīgā laukuma stadionā, Rīgā un Ogres novada sporta centra stadionā. Ieeja uz turnīra spēlēm skatītājiem bez maksas.

"Šajā izlases modelī ir labi vārtsargi, aizsardzības spēlētājas un izteikta komandas līdere Renāte Fedotova, kas var vienatnē izšķirt spēli. Taču, kā zināms, viens nav cīnītājs laukumā, pozitīva rezultāta sasniegšanai nepieciešams visas komandas atbalsts. Šobrīd rit Latvijas sieviešu futbola čempionāts, futbolistēm vajadzētu būt labā sportiskajā formā. Viena daļa spēlētāju piedalījās UEFA U-18 attīstības turnīrā maijā, savukārt šis Latvijas U-19 izlases komandas modelis startēja Baltijas Kausa izcīņā jūnija beigās,” par komandas gatavību gaidāmajam turnīram izteicās galvenais treneris Didzis Matīss.

"Šajā kvalifikācijas ciklā pretinieki ir stipras komanda, kuras piekopj dažāda stila futbolu. Šveice meiteņu futbola līmenī ir spēcīga komanda, tajā spēlē ātras un tehniskas futbolistes. Ukraina arī būs stipra komanda ar nosacījumu, ja uz šo turnīru tajā tiks nokomplektēts spēcīgākais sastāvs. Mūsu rīcībā ir pieejams video materiāls par abām komandām, esam analizējuši spēles starp Ukrainu un Igauniju, kā arī Šveici un Dāniju. Šobrīd nezināmākais pretiniekus mūsu apakšgrupā ir Ziemeļīrija. Britu komandas piekopj spēka spēli, balstītu uz fizisko izturību, tādejādi šādu komandas spēles rokrakstu šajā turnīrā sagaidām arī mēs. Taču ar Ziemeļīriju mums ir trešā turnīra spēle un klātiene varēsim novērtēt šīs komandas spēku jau cīņās ar Šveici un Ukrainu. Centīsimies pārsteigt! Ja mūsu komandas futbolistēm būs pareizais noskaņojums, tad viss būs kārtībā!” par gaidāmajiem pretiniekiem izteicās Didzis Matīss.

"Skatoties nākotnē, uzskatu, ka 2014.gads Latvijas U-19 meiteņu futbola izlasei būs perspektīvāks. UEFA U-18 attīstības turnīrs šogad pierādīja, ka mums aug laba komanda un vairākas futbolistes no šīs izlases arī nākamgad pārstāvēs U-19 vecumu. Ceļš, kurš tika iesākts savulaik Latvijas U-17 izlases laikā, ir devis vēlamo rezultātu un tas liek ar optimismu skatīties nākotnē,” par Latvijas U-19 meiteņu izlases turpmāko attīstību izteicās Latvijas izlases galvenais treneris.

Latvijas valstsvienības sastāvs un spēļu grafiks pieejams šeit.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

  +1 [+] [-]

, 2013-09-19 17:44, pirms 11 gadiem
Pie sastāva pozīcijas nebūtu korektāk rakstīt sieviešu dzimtē?
P.S. 6. numurs līdzīga filmdope.com

     [+] [-]

, 2013-09-20 11:50, pirms 11 gadiem
Anjo . Heilai Ždanovai uzbrauci. vina tevi par to piekaus

     [+] [-]

, 2013-09-20 11:52, pirms 11 gadiem
UKR -LV 4-0
SVEICE -LV 11-1
ziemelirija -LV 2-1